ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ONLINE RANDIZÁS INGYENESEN, KERESZTÉNY MÓDON EGYEDÜLÁLLÓKNAK: WWW.KERESZTENYRANDI.HU!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - kultúra - fórum - magyarországon - haza - politika - történelem - képek - család - hírek - nemzeti
BEST OF GYAKORI KÉRDÉSEK KÜLÖNBÖZŐ KATEGÓRIÁKBAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Akár elad, akár vesz, az Apró Net oldalán jó helyen jár!

Vissza az oldal tetejére. - képek - család - hírek - haza - történelem - politika - magyarországon - kultúra - nemzeti - fórum

FŐOLDAL / HÍREK / Várhidit Kifütyülték, Gálázott A Fradi Erzsébeten

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Várhidit kifütyülték, gálázott a Fradi Erzsébeten című cikkének az illusztrációja. - magyarországon - haza - politika - kultúra - történelem - fórum - nemzeti - hírek - család - képek Várhidit kifütyülték, gálázott a Fradi az ESMTK ellen, amikor fölényes, 4 - 0-s győzelmet aratott a Ferencváros a szezonbeli első edzőmeccsén az ESMTK ellen. A százéves pesterzsébeti klub elleni gálatalálkozó előtt kifütyülték a rövid beszédet tartó Várhidi Pétert.
A pesterzsébetiek apraja-nagyja kilátogatott a fennállásának százéves évfordulóját ünneplő klub szombati meccsére, hiszen a Ferencvárost látta vendégül a másodosztályba feljutó együttes. A helyiek nem kímélték az MLSZ részéről rövid, alig fél perces beszédet tartó Várhidi Pétert. A kapitány kapott hideget-meleget, füttyszót, sőt Mészöly Kálmánnak is útszéli stílusban üzentek a drukkerek.
A Csank-éra első találkozója Lipcsei Péter bombagóljával kezdődött. A nagy kedvvel játszó karmester jó 20 méterről védhetetlenül bombázott egy szabadrúgást a bal felső sarokba. Az ünnepi derbi igen lagymatag iramban csordogált, a két együttes között nem csak papíron, a pályán sem volt osztálykülönbség. A Fradi motorja továbbra is Lipcsei volt, a középpályás legalább háromszor ugratta ki az elől tébláboló Jovánczait és Barthát, ám gól nem lett az akciókból. A félidő utolsó másodperceiben aztán Kulcsár beadását Bartha stukkolta közelről a kapuba, így kétgólos zöld-fehér előnyt regisztrált volna az eredményjelző tábla, ha lett volna!
A második félidőre teljes csapatát lecserélte Csank János és a fiataloknak adott bizonyítási lehetőséget. A fiatalnak ugyan nem igen tekinthető, de a felkészülést később kezdő argentin Buz egy közeli pöcköléssel jelezte Csank mesternek, rá mindenképpen számíthat. A végeredményt a szemfüles Zsivoczky állította be, aki elcsente a cserekapustól a labdát, így pimasz góllal kezdte a szezont.
- Egy hete edzünk, így taktikailag nem hiszem, hogy lenne értelme elemezni a találkozót - kezdte értékelését Csank János vezetőedző.
- Néhol jól játszottunk csak lassan. Kemény időszak vár a csapatra, sok munka áll előttünk. Úgy tűnik, Tökölit nem tudjuk megtartani, bár még semmi nem dőlt el a csatár ügyében, mint ahogy Mátyus és Vincze szerződése is bizonytalan. Most Mátyus leigazolására nagyobb esélyt látok, ő igazán jó erőben van. Hétfőn tesztelünk egy szerb és egy lengyel kapust is, meglátjuk ki jelent erősítést az együttesnek.
Csank szerint nyitva áll a kapu a fiatalok számára is, ám biztos, hogy néhány tehetségtől elköszönnek az Üllői úton.
- Sok ügyes fiatal van, belőlük kell 4-5 játékost kiválasztanunk, a többieket kölcsönadjuk, hogy fejlődésük töretlen legyen. Komora ügyében már van előrelépés, úgy tűnik a Sopron játékosa lesz.
- Össze kell szedni magunkat, hiszen nincs sok időnk a csapatépítésre, és olyan gárdát kell összerakni, amely ha feljut az élvonalba akkor sem a kiesés ellen kell majd harcolnia.

Eddigi olvasások száma:492

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

FLÖRTÖLJ TE IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - történelem - képek - nemzeti - hírek - magyarországon - fórum - család - haza - politika - kultúra
NEM TUDOD? - KÉRDEZD MEG! EGYÜTT MEGVÁLASZOLJUK!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Az Apró Net oldalán 70 kategóriában adhatja fel TELJESEN INGYENESEN apróhirdetését!

Vissza az oldal tetejére. - történelem - haza - fórum - kultúra - magyarországon - család - politika - képek - hírek - nemzeti

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

INGYEN ELÉRHETŐ GYÖNYÖRŰ BORÍTÓKÉPEK FACEBOOK IDŐVONALRA!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Főoldal | Programok | Hírek | Fórum | Tagjaink


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
CrossFire Europe Online
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
GLS futár állás, csomagküldő szolgálat - csomagkövetés, kedvező tarifák!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu