ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


FLÖRTÖLJ TE IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ONLINE RANDIZÁS INGYENESEN, KERESZTÉNY MÓDON EGYEDÜLÁLLÓKNAK: WWW.KERESZTENYRANDI.HU!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - hírek - család - nemzeti - fórum - képek - kultúra - történelem - haza - politika - magyarországon
NEM TUDOD? - KÉRDEZD MEG! EGYÜTT MEGVÁLASZOLJUK!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Hirdessen az Apró Net oldalán ingyenesen és apróhirdetése hamarosan célba talál!

Vissza az oldal tetejére. - fórum - magyarországon - kultúra - nemzeti - haza - politika - család - képek - történelem - hírek

FŐOLDAL / HÍREK / Várhidit Kifütyülték, Gálázott A Fradi Erzsébeten

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Várhidit kifütyülték, gálázott a Fradi Erzsébeten című cikkének az illusztrációja. - kultúra - fórum - család - haza - politika - magyarországon - hírek - képek - nemzeti - történelem Várhidit kifütyülték, gálázott a Fradi az ESMTK ellen, amikor fölényes, 4 - 0-s győzelmet aratott a Ferencváros a szezonbeli első edzőmeccsén az ESMTK ellen. A százéves pesterzsébeti klub elleni gálatalálkozó előtt kifütyülték a rövid beszédet tartó Várhidi Pétert.
A pesterzsébetiek apraja-nagyja kilátogatott a fennállásának százéves évfordulóját ünneplő klub szombati meccsére, hiszen a Ferencvárost látta vendégül a másodosztályba feljutó együttes. A helyiek nem kímélték az MLSZ részéről rövid, alig fél perces beszédet tartó Várhidi Pétert. A kapitány kapott hideget-meleget, füttyszót, sőt Mészöly Kálmánnak is útszéli stílusban üzentek a drukkerek.
A Csank-éra első találkozója Lipcsei Péter bombagóljával kezdődött. A nagy kedvvel játszó karmester jó 20 méterről védhetetlenül bombázott egy szabadrúgást a bal felső sarokba. Az ünnepi derbi igen lagymatag iramban csordogált, a két együttes között nem csak papíron, a pályán sem volt osztálykülönbség. A Fradi motorja továbbra is Lipcsei volt, a középpályás legalább háromszor ugratta ki az elől tébláboló Jovánczait és Barthát, ám gól nem lett az akciókból. A félidő utolsó másodperceiben aztán Kulcsár beadását Bartha stukkolta közelről a kapuba, így kétgólos zöld-fehér előnyt regisztrált volna az eredményjelző tábla, ha lett volna!
A második félidőre teljes csapatát lecserélte Csank János és a fiataloknak adott bizonyítási lehetőséget. A fiatalnak ugyan nem igen tekinthető, de a felkészülést később kezdő argentin Buz egy közeli pöcköléssel jelezte Csank mesternek, rá mindenképpen számíthat. A végeredményt a szemfüles Zsivoczky állította be, aki elcsente a cserekapustól a labdát, így pimasz góllal kezdte a szezont.
- Egy hete edzünk, így taktikailag nem hiszem, hogy lenne értelme elemezni a találkozót - kezdte értékelését Csank János vezetőedző.
- Néhol jól játszottunk csak lassan. Kemény időszak vár a csapatra, sok munka áll előttünk. Úgy tűnik, Tökölit nem tudjuk megtartani, bár még semmi nem dőlt el a csatár ügyében, mint ahogy Mátyus és Vincze szerződése is bizonytalan. Most Mátyus leigazolására nagyobb esélyt látok, ő igazán jó erőben van. Hétfőn tesztelünk egy szerb és egy lengyel kapust is, meglátjuk ki jelent erősítést az együttesnek.
Csank szerint nyitva áll a kapu a fiatalok számára is, ám biztos, hogy néhány tehetségtől elköszönnek az Üllői úton.
- Sok ügyes fiatal van, belőlük kell 4-5 játékost kiválasztanunk, a többieket kölcsönadjuk, hogy fejlődésük töretlen legyen. Komora ügyében már van előrelépés, úgy tűnik a Sopron játékosa lesz.
- Össze kell szedni magunkat, hiszen nincs sok időnk a csapatépítésre, és olyan gárdát kell összerakni, amely ha feljut az élvonalba akkor sem a kiesés ellen kell majd harcolnia.

Eddigi olvasások száma:495

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

KERESZTÉNY RANDI: EGY OLDAL NEM CSAK DIPLOMÁSOKNAK!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - család - haza - fórum - történelem - kultúra - képek - magyarországon - politika - nemzeti - hírek
A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Adja fel ingyenesen apróhirdetését 2 perc alatt, hogy naponta több ezren megtekinthessék azt!

Vissza az oldal tetejére. - politika - hírek - család - történelem - kultúra - képek - nemzeti - haza - fórum - magyarországon

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

FACEBOOKOS ŐSZI BORÍTÓKÉPEK LÁNYOKNAK ÉS FIÚKNAK EGYARÁNT!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Tagjaink | Weboldal Ajánlása | Fórum | Főoldal | Hírek


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Barankovics István Polgári Kör
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Zenék Online: SP, Janicsák Veca, toplista, nagykoncertek, letöltések!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu