ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A KERESZTÉNY RANDIN A LEVELEZÉS ÉS A PROFILOK MEGTEKINTÉSE IS INGYENES!

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ONLINE RANDIZÁS INGYENESEN, KERESZTÉNY MÓDON EGYEDÜLÁLLÓKNAK: WWW.KERESZTENYRANDI.HU!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - család - nemzeti - hírek - fórum - kultúra - történelem - haza - képek - politika - magyarországon
NEM TUDOD? - KÉRDEZD MEG! EGYÜTT MEGVÁLASZOLJUK!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Apró Net: egy oldal, ahol TELJESEN INGYENES az apróhirdetés feladása!

Vissza az oldal tetejére. - kultúra - nemzeti - család - képek - hírek - haza - magyarországon - történelem - fórum - politika

FŐOLDAL / HÍREK / Változások a tisztújítás után - Átalakult a Fidelitas

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Változások a tisztújítás után - Átalakult a Fidelitas című cikkének az illusztrációja. - haza - magyarországon - család - kultúra - fórum - képek - történelem - hírek - politika - nemzeti A Fidesz ifjúsági társszervezete, a Fidelitas tavaszi kongresszusán a küldöttek a szervezet vezetőinek a javaslatára elfogadták, hogy a Fidesz mintájára a Fidelitas is áttér (a helyi és megyei szint megtartása mellett) a választókerületi rendszerre. Így lett ez Erzsébeten is.
A választókerületek vezetői ún. koordinátorok lettek, akik feladata összefogni a választókerületi csoportokat, képviselni a szervezetet a választókerületi tanácsban, folyamatosan kapcsolatot tartani a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség választókerületi elnökével és segíteni a Szövetség politikai és társadalmi munkáját.
Pesterzsébeten két választókerület van: a kisebben a 13. választókerületben a ferencvárosiak, míg a nagyobban a 29. választókerületben Zólyomi Mátyás, a pesterzsébeti csoport tagja lett a koordinátor.
A jelöltet a pesterzsébeti és a soroksári csoport közös javaslatára Szijjártó Péter a Fidelitas elnöke nevezte ki. Kinevezését eddig munkája alapján támogatta Földesi Gyula választókerületi elnök, a XX. kerületi Fidesz, illetve Orbán Gyöngyi a XXIII. kerületi Fidesz elnöke is. Zólyomi személye jó kapocs a Fidesz felé is, mivel már eddig is sokat tett - nem is eredménytelenül - a választókerületben élők érdekeiért.
A Gyurcsány-kormány megszorításai után már a fiatalok sem lehetnek sokáig tétlenek, mert a jövőjük veszélyben van. Ezért fontos, hogy megértessük velük, változásra van szükség. "A népszavazás Róluk, a jövő nemzedékéről, a jövő Magyarországáról szól" - véli Zólyomi Mátyás koordinátor.
"A választókerületi alapokra helyezett Fidelitas célja, hogy a népszavazáson és a 2010-es választásokon minél több fiatalhoz jussunk el, és szerezzük meg a támogatásukat. A holnap Magyarországa a fiatalok kezében van, ezért érdekel a véleményük, ezért dolgozunk" - mondta Zólyomi Mátyás.

Eddigi olvasások száma:1573

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ONLINE RANDIZÁS INGYENESEN, KERESZTÉNY MÓDON EGYEDÜLÁLLÓKNAK: WWW.KERESZTENYRANDI.HU!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - magyarországon - nemzeti - hírek - család - történelem - fórum - kultúra - politika - haza - képek
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Akár elad, akár vesz, az Apró Net oldalán jó helyen jár!

Vissza az oldal tetejére. - képek - család - kultúra - fórum - haza - politika - magyarországon - történelem - nemzeti - hírek

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

A LEGSZEBB INGYEN LETÖLTHETŐ FACEBOOKRA VALÓ TÉLI BORÍTÓKÉPEK NEM CSAK LÁNYOKNAK!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Alapszabály | Fórum | Hírek | Programok | Tagjaink


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Barankovics István Polgári Kör
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Ha weblapkészítés, akkor Blasius Info!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu