ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

NE MARADJ KI A JÓBÓL! - ISMERKEDJ TE IS A KERESZTÉNY RANDIN


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - kultúra - magyarországon - politika - haza - képek - fórum - nemzeti - család - történelem - hírek
KÉRDEZZ BÁTRAN, VÁLASZOLJ OKOSAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Apró Net: egy oldal, ahol TELJESEN INGYENES az apróhirdetés feladása!

Vissza az oldal tetejére. - nemzeti - képek - fórum - haza - magyarországon - történelem - hírek - család - kultúra - politika

FŐOLDAL / HÍREK / Változások a tisztújítás után - Átalakult a Fidelitas

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Változások a tisztújítás után - Átalakult a Fidelitas című cikkének az illusztrációja. - kultúra - magyarországon - politika - képek - fórum - hírek - nemzeti - család - történelem - haza A Fidesz ifjúsági társszervezete, a Fidelitas tavaszi kongresszusán a küldöttek a szervezet vezetőinek a javaslatára elfogadták, hogy a Fidesz mintájára a Fidelitas is áttér (a helyi és megyei szint megtartása mellett) a választókerületi rendszerre. Így lett ez Erzsébeten is.
A választókerületek vezetői ún. koordinátorok lettek, akik feladata összefogni a választókerületi csoportokat, képviselni a szervezetet a választókerületi tanácsban, folyamatosan kapcsolatot tartani a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség választókerületi elnökével és segíteni a Szövetség politikai és társadalmi munkáját.
Pesterzsébeten két választókerület van: a kisebben a 13. választókerületben a ferencvárosiak, míg a nagyobban a 29. választókerületben Zólyomi Mátyás, a pesterzsébeti csoport tagja lett a koordinátor.
A jelöltet a pesterzsébeti és a soroksári csoport közös javaslatára Szijjártó Péter a Fidelitas elnöke nevezte ki. Kinevezését eddig munkája alapján támogatta Földesi Gyula választókerületi elnök, a XX. kerületi Fidesz, illetve Orbán Gyöngyi a XXIII. kerületi Fidesz elnöke is. Zólyomi személye jó kapocs a Fidesz felé is, mivel már eddig is sokat tett - nem is eredménytelenül - a választókerületben élők érdekeiért.
A Gyurcsány-kormány megszorításai után már a fiatalok sem lehetnek sokáig tétlenek, mert a jövőjük veszélyben van. Ezért fontos, hogy megértessük velük, változásra van szükség. "A népszavazás Róluk, a jövő nemzedékéről, a jövő Magyarországáról szól" - véli Zólyomi Mátyás koordinátor.
"A választókerületi alapokra helyezett Fidelitas célja, hogy a népszavazáson és a 2010-es választásokon minél több fiatalhoz jussunk el, és szerezzük meg a támogatásukat. A holnap Magyarországa a fiatalok kezében van, ezért érdekel a véleményük, ezért dolgozunk" - mondta Zólyomi Mátyás.

Eddigi olvasások száma:1482

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ONLINE RANDIZÁS INGYENESEN, KERESZTÉNY MÓDON EGYEDÜLÁLLÓKNAK: WWW.KERESZTENYRANDI.HU!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - politika - nemzeti - fórum - kultúra - hírek - család - történelem - képek - haza - magyarországon
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Apró Net: egy oldal, ahol TELJESEN INGYENESEN adhatja fel apróhirdetését!

Vissza az oldal tetejére. - hírek - képek - fórum - politika - kultúra - család - nemzeti - történelem - magyarországon - haza

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

INGYEN ELÉRHETŐ BORÍTÓKÉPEK FACEBOOK IDŐVONALRA!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Alapszabály | Programok | Tagjaink | Főoldal | Weboldal Ajánlása


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
A keresztény társkereső oldal!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Szellemi Termékeket Fejlesztő és Koordináló Kreatív Szövetség (SzFK)
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu