ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


KERESZTÉNY RANDI: EGY OLDAL NEM CSAK DIPLOMÁSOKNAK!

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ISMERJ MEG ÚJ EMBEREKET A KERESZTÉNY RANDIN!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - történelem - család - hírek - képek - haza - fórum - nemzeti - kultúra - politika - magyarországon
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Ha keres valamit vagy eladna, akkor az Apró Net oldalán 70 kategóriában ingyenesen megteheti!

Vissza az oldal tetejére. - haza - család - hírek - kultúra - magyarországon - fórum - nemzeti - képek - történelem - politika

FŐOLDAL / HÍREK / Változások a tisztújítás után - Átalakult a Fidelitas

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Változások a tisztújítás után - Átalakult a Fidelitas című cikkének az illusztrációja. - család - kultúra - haza - politika - fórum - képek - nemzeti - magyarországon - hírek - történelem A Fidesz ifjúsági társszervezete, a Fidelitas tavaszi kongresszusán a küldöttek a szervezet vezetőinek a javaslatára elfogadták, hogy a Fidesz mintájára a Fidelitas is áttér (a helyi és megyei szint megtartása mellett) a választókerületi rendszerre. Így lett ez Erzsébeten is.
A választókerületek vezetői ún. koordinátorok lettek, akik feladata összefogni a választókerületi csoportokat, képviselni a szervezetet a választókerületi tanácsban, folyamatosan kapcsolatot tartani a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség választókerületi elnökével és segíteni a Szövetség politikai és társadalmi munkáját.
Pesterzsébeten két választókerület van: a kisebben a 13. választókerületben a ferencvárosiak, míg a nagyobban a 29. választókerületben Zólyomi Mátyás, a pesterzsébeti csoport tagja lett a koordinátor.
A jelöltet a pesterzsébeti és a soroksári csoport közös javaslatára Szijjártó Péter a Fidelitas elnöke nevezte ki. Kinevezését eddig munkája alapján támogatta Földesi Gyula választókerületi elnök, a XX. kerületi Fidesz, illetve Orbán Gyöngyi a XXIII. kerületi Fidesz elnöke is. Zólyomi személye jó kapocs a Fidesz felé is, mivel már eddig is sokat tett - nem is eredménytelenül - a választókerületben élők érdekeiért.
A Gyurcsány-kormány megszorításai után már a fiatalok sem lehetnek sokáig tétlenek, mert a jövőjük veszélyben van. Ezért fontos, hogy megértessük velük, változásra van szükség. "A népszavazás Róluk, a jövő nemzedékéről, a jövő Magyarországáról szól" - véli Zólyomi Mátyás koordinátor.
"A választókerületi alapokra helyezett Fidelitas célja, hogy a népszavazáson és a 2010-es választásokon minél több fiatalhoz jussunk el, és szerezzük meg a támogatásukat. A holnap Magyarországa a fiatalok kezében van, ezért érdekel a véleményük, ezért dolgozunk" - mondta Zólyomi Mátyás.

Eddigi olvasások száma:1503

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

FLÖRTÖLJ TE IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - kultúra - nemzeti - történelem - haza - család - hírek - magyarországon - politika - képek - fórum
NEM TUDOD? - KÉRDEZD MEG! EGYÜTT MEGVÁLASZOLJUK!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Adja fel ingyenesen hirdetését az Apró Net oldalán és az hamarosan célba ér!

Vissza az oldal tetejére. - történelem - nemzeti - hírek - magyarországon - politika - fórum - haza - család - kultúra - képek

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

FACEBOOKOS GYÖNYÖRŰ BORÍTÓKÉPEK LÁNYOKNAK ÉS FIÚKNAK EGYARÁNT!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Főoldal | Tagjaink | Programok | Képek | Hírek


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Szellemi Termékeket Fejlesztő és Koordináló Kreatív Szövetség (SzFK)
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
CrossFire Europe Online
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu