ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - hírek - történelem - politika - magyarországon - nemzeti - fórum - kultúra - haza - család - képek
BEST OF GYAKORI KÉRDÉSEK KÜLÖNBÖZŐ KATEGÓRIÁKBAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Adja fel ingyenesen apróhirdetését 2 perc alatt, hogy naponta több ezren megtekinthessék azt!

Vissza az oldal tetejére. - politika - kultúra - haza - család - magyarországon - fórum - képek - nemzeti - történelem - hírek

FŐOLDAL / HÍREK / Változások a tisztújítás után - Átalakult a Fidelitas

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Változások a tisztújítás után - Átalakult a Fidelitas című cikkének az illusztrációja. - haza - történelem - képek - kultúra - nemzeti - politika - fórum - család - magyarországon - hírek A Fidesz ifjúsági társszervezete, a Fidelitas tavaszi kongresszusán a küldöttek a szervezet vezetőinek a javaslatára elfogadták, hogy a Fidesz mintájára a Fidelitas is áttér (a helyi és megyei szint megtartása mellett) a választókerületi rendszerre. Így lett ez Erzsébeten is.
A választókerületek vezetői ún. koordinátorok lettek, akik feladata összefogni a választókerületi csoportokat, képviselni a szervezetet a választókerületi tanácsban, folyamatosan kapcsolatot tartani a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség választókerületi elnökével és segíteni a Szövetség politikai és társadalmi munkáját.
Pesterzsébeten két választókerület van: a kisebben a 13. választókerületben a ferencvárosiak, míg a nagyobban a 29. választókerületben Zólyomi Mátyás, a pesterzsébeti csoport tagja lett a koordinátor.
A jelöltet a pesterzsébeti és a soroksári csoport közös javaslatára Szijjártó Péter a Fidelitas elnöke nevezte ki. Kinevezését eddig munkája alapján támogatta Földesi Gyula választókerületi elnök, a XX. kerületi Fidesz, illetve Orbán Gyöngyi a XXIII. kerületi Fidesz elnöke is. Zólyomi személye jó kapocs a Fidesz felé is, mivel már eddig is sokat tett - nem is eredménytelenül - a választókerületben élők érdekeiért.
A Gyurcsány-kormány megszorításai után már a fiatalok sem lehetnek sokáig tétlenek, mert a jövőjük veszélyben van. Ezért fontos, hogy megértessük velük, változásra van szükség. "A népszavazás Róluk, a jövő nemzedékéről, a jövő Magyarországáról szól" - véli Zólyomi Mátyás koordinátor.
"A választókerületi alapokra helyezett Fidelitas célja, hogy a népszavazáson és a 2010-es választásokon minél több fiatalhoz jussunk el, és szerezzük meg a támogatásukat. A holnap Magyarországa a fiatalok kezében van, ezért érdekel a véleményük, ezért dolgozunk" - mondta Zólyomi Mátyás.

Eddigi olvasások száma:1472

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDI AKKOR IS INGYENES, AMIKOR HASZNÁLOD!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - kultúra - képek - nemzeti - haza - család - magyarországon - hírek - fórum - politika - történelem
BEST OF GYAKORI KÉRDÉSEK KÜLÖNBÖZŐ KATEGÓRIÁKBAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Hirdetne valamit? Adja fel MOST apróhirdetését teljesen INGYENESEN az Apró Net oldalán!

Vissza az oldal tetejére. - magyarországon - képek - haza - hírek - politika - fórum - történelem - kultúra - nemzeti - család

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

TÖBB SZÁZ NŐNAPI BORÍTÓKÉP EGY HELYEN!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Főoldal | Weboldal Ajánlása | Hírek | Fórum | Tagjaink


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Ha weblapkészítés, akkor Blasius Info!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Szellemi Termékeket Fejlesztő és Koordináló Kreatív Szövetség (SzFK)
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu