ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - nemzeti - család - magyarországon - politika - történelem - haza - hírek - képek - fórum - kultúra
BEST OF GYAKORI KÉRDÉSEK KÜLÖNBÖZŐ KATEGÓRIÁKBAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Hirdetne valamit? Adja fel MOST apróhirdetését teljesen INGYENESEN az Apró Net oldalán!

Vissza az oldal tetejére. - magyarországon - hírek - politika - történelem - kultúra - képek - család - fórum - nemzeti - haza

FŐOLDAL / HÍREK / Romákra lőttek Putnokon

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Romákra lőttek Putnokon című cikkének az illusztrációja. - - család - hírek - politika - fórum - haza - kultúra - történelem - magyarországon - képek - nemzeti 2011. július 20. este 7 óra körül lövések hatoltak át két romák lakta ház közös udvarának a kapuján. Az egyik golyó a durranásra kiszaladók mellett süvített el. A támadásnak nincs sérültje. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a pozdorjából készült kapu megduzzadt, mivel a támadás előtt a településen esett az eső, ezért a rajta lévő lyukakról így nem lehet megállapítani, hogy golyótól származnak-e, illetve mikor keletkeztek, ezt szakértő vizsgálja majd. Helyszíni szemlét tartottak, tanúkutatást, tanúmeghallgatást végeztek, illetve szakértői vizsgálatok vannak folyamatban. További információkat a szóvivő egyelőre nem közölt.

A golyók két lyukat ütöttek a ház osb-lapból készített pozdorja kapujába, 50-70 cm-es magasságban. Csizi László és ötből négy gyereke épp otthon volt, amikor lövést hallottak odakintről. A kiérkező putnoki rendőrjárőrrel a lyukak szálasodása alapján megállapították, hogy a lövések hátulról, a patakon túli házak irányából érkezhettek, ahonnan rálátni Csiziék udvarára. A ház nem a romasoron, hanem a Serényi László téren áll, közel a várhoz és a 26-os főúthoz, a többségi környéken van.
Csizi László és ötből négy gyereke épp otthon volt, amikor lövést hallottak odakintről. "Hangos durranásra lettünk figyelmesek, meg hogy megmozdult a kapu. Kiszaladtunk az udvarra, pár másodperccel később jött a következő durranás és hallottuk, ahogy a golyó elsüvített mellettünk." Az udvaron két ház áll, az egyikben Csiziék laknak, a másikban húga, a férje és négy gyerek, akik a szomszédos parkban voltak, onnan is hallották a lövéseket, de petárdának hitték.
A romák szerint a járőr helyszínelőt kért, de az ózdi kapitányságról azt válaszolták, hogy akkor mennek ki, ha megtalálják a hüvelyt, ami viszont Csizi szerint egy több száz négyzetméteres területen bárhol lehet.
A bejelentés hírét és a járőr kiküldését este az ózdi kapitányság ügyeletén megerősítették, de a parancsnok távollétében senki nem nyilatkozott.
Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek megerősítette a putnoki esetet, amelyről nem sokkal fél nyolc előtt érkezett bejelentés. Mint mondta, a rendőrök kimentek a helyszínre, ahol a bejelentő két lyukat mutatott a pozdorjából lévő kapun. Kitért arra is, hogy mivel - mint már említettük - korábban esett az eső a pozdorjából készült kapu megduzzadt. A rajta lévő lyukakról így nem lehet megállapítani, hogy golyótól, vagy más egyébtől származik, és azt sem lehet tudni, hogy most, vagy korábban keletkeztek. Szakértő bevonásával deríti ki a hatóság, hogy mi hatolt át a kapun. A megkérdezett szomszédok nem hallottak semmit, de egy másik tanú észlelt valamit.
Egyelőre a bejelentő sem tudta biztosan, hogy fegyvert, vagy petárdát hallott eldördülni, mondta. Az adatok szerint a két szomszédja nem hallott semmit, tőle száz méterre találtak egy másik tanút, aki észlelt valamit, mondta a szóvivő.
A rendőrség tanúkat hallgatott meg és szakértői vizsgálatokat végez Putnokon. Helyszíni szemlét tartottak, tanúkutatást, tanúmeghallgatást végeztek a szakértői vizsgálatok mellett.

Eddigi olvasások száma:332

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

FLÖRTÖLJ TE IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - hírek - magyarországon - képek - kultúra - fórum - család - történelem - politika - nemzeti - haza
NEM TUDOD? - KÉRDEZD MEG! EGYÜTT MEGVÁLASZOLJUK!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Hirdetne valamit? Adja fel MOST apróhirdetését teljesen INGYENESEN az Apró Net oldalán!

Vissza az oldal tetejére. - haza - család - történelem - kultúra - nemzeti - fórum - politika - magyarországon - hírek - képek

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

GYÖNYÖRŰ, IDÉZETES, INGYEN ELÉRHETŐ FACEBOOKOS BORÍTÓKÉPEK!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Hírek | Programok | Főoldal | Tagjaink | Képek


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
CrossFire Europe Online
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Zenék Online: SP, Janicsák Veca, toplista, nagykoncertek, letöltések!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu