ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

NE MARADJ KI A JÓBÓL! - ISMERKEDJ TE IS A KERESZTÉNY RANDIN


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - haza - képek - magyarországon - politika - fórum - hírek - kultúra - nemzeti - történelem - család
KÉRDEZZ BÁTRAN, VÁLASZOLJ OKOSAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Az Apró Net oldalán 70 kategóriában adhatja fel TELJESEN INGYENESEN apróhirdetését!

Vissza az oldal tetejére. - történelem - hírek - nemzeti - haza - magyarországon - politika - család - fórum - kultúra - képek

FŐOLDAL / HÍREK / Romákra lőttek Putnokon

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Romákra lőttek Putnokon című cikkének az illusztrációja. - - képek - hírek - kultúra - nemzeti - történelem - magyarországon - politika - család - fórum - haza 2011. július 20. este 7 óra körül lövések hatoltak át két romák lakta ház közös udvarának a kapuján. Az egyik golyó a durranásra kiszaladók mellett süvített el. A támadásnak nincs sérültje. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a pozdorjából készült kapu megduzzadt, mivel a támadás előtt a településen esett az eső, ezért a rajta lévő lyukakról így nem lehet megállapítani, hogy golyótól származnak-e, illetve mikor keletkeztek, ezt szakértő vizsgálja majd. Helyszíni szemlét tartottak, tanúkutatást, tanúmeghallgatást végeztek, illetve szakértői vizsgálatok vannak folyamatban. További információkat a szóvivő egyelőre nem közölt.

A golyók két lyukat ütöttek a ház osb-lapból készített pozdorja kapujába, 50-70 cm-es magasságban. Csizi László és ötből négy gyereke épp otthon volt, amikor lövést hallottak odakintről. A kiérkező putnoki rendőrjárőrrel a lyukak szálasodása alapján megállapították, hogy a lövések hátulról, a patakon túli házak irányából érkezhettek, ahonnan rálátni Csiziék udvarára. A ház nem a romasoron, hanem a Serényi László téren áll, közel a várhoz és a 26-os főúthoz, a többségi környéken van.
Csizi László és ötből négy gyereke épp otthon volt, amikor lövést hallottak odakintről. "Hangos durranásra lettünk figyelmesek, meg hogy megmozdult a kapu. Kiszaladtunk az udvarra, pár másodperccel később jött a következő durranás és hallottuk, ahogy a golyó elsüvített mellettünk." Az udvaron két ház áll, az egyikben Csiziék laknak, a másikban húga, a férje és négy gyerek, akik a szomszédos parkban voltak, onnan is hallották a lövéseket, de petárdának hitték.
A romák szerint a járőr helyszínelőt kért, de az ózdi kapitányságról azt válaszolták, hogy akkor mennek ki, ha megtalálják a hüvelyt, ami viszont Csizi szerint egy több száz négyzetméteres területen bárhol lehet.
A bejelentés hírét és a járőr kiküldését este az ózdi kapitányság ügyeletén megerősítették, de a parancsnok távollétében senki nem nyilatkozott.
Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek megerősítette a putnoki esetet, amelyről nem sokkal fél nyolc előtt érkezett bejelentés. Mint mondta, a rendőrök kimentek a helyszínre, ahol a bejelentő két lyukat mutatott a pozdorjából lévő kapun. Kitért arra is, hogy mivel - mint már említettük - korábban esett az eső a pozdorjából készült kapu megduzzadt. A rajta lévő lyukakról így nem lehet megállapítani, hogy golyótól, vagy más egyébtől származik, és azt sem lehet tudni, hogy most, vagy korábban keletkeztek. Szakértő bevonásával deríti ki a hatóság, hogy mi hatolt át a kapun. A megkérdezett szomszédok nem hallottak semmit, de egy másik tanú észlelt valamit.
Egyelőre a bejelentő sem tudta biztosan, hogy fegyvert, vagy petárdát hallott eldördülni, mondta. Az adatok szerint a két szomszédja nem hallott semmit, tőle száz méterre találtak egy másik tanút, aki észlelt valamit, mondta a szóvivő.
A rendőrség tanúkat hallgatott meg és szakértői vizsgálatokat végez Putnokon. Helyszíni szemlét tartottak, tanúkutatást, tanúmeghallgatást végeztek a szakértői vizsgálatok mellett.

Eddigi olvasások száma:398

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - hírek - politika - család - történelem - haza - fórum - magyarországon - nemzeti - képek - kultúra
A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Akár elad, akár vesz, az Apró Net oldalán jó helyen jár!

Vissza az oldal tetejére. - nemzeti - család - történelem - haza - képek - kultúra - hírek - magyarországon - politika - fórum

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

INGYEN LETÖLTHETŐ FACEBOOKOS BORÍTÓKÉPEK NEM CSAK LÁNYOKNAK!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Alapszabály | Programok | Weboldal Ajánlása | Fórum | Főoldal


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Barankovics István Polgári Kör
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
GLS futár állás, csomagküldő szolgálat - csomagkövetés, kedvező tarifák!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu