ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDIN A LEVELEZÉS ÉS A PROFILOK MEGTEKINTÉSE IS INGYENES!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - képek - hírek - történelem - család - kultúra - politika - nemzeti - fórum - haza - magyarországon
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Adja fel ingyenesen apróhirdetését 2 perc alatt, hogy naponta több ezren megtekinthessék azt!

Vissza az oldal tetejére. - fórum - kultúra - haza - magyarországon - képek - család - hírek - történelem - nemzeti - politika

FŐOLDAL / HÍREK / Romákra lőttek Putnokon

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Romákra lőttek Putnokon című cikkének az illusztrációja. - - nemzeti - hírek - politika - képek - kultúra - haza - fórum - magyarországon - történelem - család 2011. július 20. este 7 óra körül lövések hatoltak át két romák lakta ház közös udvarának a kapuján. Az egyik golyó a durranásra kiszaladók mellett süvített el. A támadásnak nincs sérültje. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a pozdorjából készült kapu megduzzadt, mivel a támadás előtt a településen esett az eső, ezért a rajta lévő lyukakról így nem lehet megállapítani, hogy golyótól származnak-e, illetve mikor keletkeztek, ezt szakértő vizsgálja majd. Helyszíni szemlét tartottak, tanúkutatást, tanúmeghallgatást végeztek, illetve szakértői vizsgálatok vannak folyamatban. További információkat a szóvivő egyelőre nem közölt.

A golyók két lyukat ütöttek a ház osb-lapból készített pozdorja kapujába, 50-70 cm-es magasságban. Csizi László és ötből négy gyereke épp otthon volt, amikor lövést hallottak odakintről. A kiérkező putnoki rendőrjárőrrel a lyukak szálasodása alapján megállapították, hogy a lövések hátulról, a patakon túli házak irányából érkezhettek, ahonnan rálátni Csiziék udvarára. A ház nem a romasoron, hanem a Serényi László téren áll, közel a várhoz és a 26-os főúthoz, a többségi környéken van.
Csizi László és ötből négy gyereke épp otthon volt, amikor lövést hallottak odakintről. "Hangos durranásra lettünk figyelmesek, meg hogy megmozdult a kapu. Kiszaladtunk az udvarra, pár másodperccel később jött a következő durranás és hallottuk, ahogy a golyó elsüvített mellettünk." Az udvaron két ház áll, az egyikben Csiziék laknak, a másikban húga, a férje és négy gyerek, akik a szomszédos parkban voltak, onnan is hallották a lövéseket, de petárdának hitték.
A romák szerint a járőr helyszínelőt kért, de az ózdi kapitányságról azt válaszolták, hogy akkor mennek ki, ha megtalálják a hüvelyt, ami viszont Csizi szerint egy több száz négyzetméteres területen bárhol lehet.
A bejelentés hírét és a járőr kiküldését este az ózdi kapitányság ügyeletén megerősítették, de a parancsnok távollétében senki nem nyilatkozott.
Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek megerősítette a putnoki esetet, amelyről nem sokkal fél nyolc előtt érkezett bejelentés. Mint mondta, a rendőrök kimentek a helyszínre, ahol a bejelentő két lyukat mutatott a pozdorjából lévő kapun. Kitért arra is, hogy mivel - mint már említettük - korábban esett az eső a pozdorjából készült kapu megduzzadt. A rajta lévő lyukakról így nem lehet megállapítani, hogy golyótól, vagy más egyébtől származik, és azt sem lehet tudni, hogy most, vagy korábban keletkeztek. Szakértő bevonásával deríti ki a hatóság, hogy mi hatolt át a kapun. A megkérdezett szomszédok nem hallottak semmit, de egy másik tanú észlelt valamit.
Egyelőre a bejelentő sem tudta biztosan, hogy fegyvert, vagy petárdát hallott eldördülni, mondta. Az adatok szerint a két szomszédja nem hallott semmit, tőle száz méterre találtak egy másik tanút, aki észlelt valamit, mondta a szóvivő.
A rendőrség tanúkat hallgatott meg és szakértői vizsgálatokat végez Putnokon. Helyszíni szemlét tartottak, tanúkutatást, tanúmeghallgatást végeztek a szakértői vizsgálatok mellett.

Eddigi olvasások száma:312

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

FLÖRTÖLJ TE IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - kultúra - fórum - család - magyarországon - politika - történelem - nemzeti - képek - haza - hírek
NEM TUDOD? - KÉRDEZD MEG! EGYÜTT MEGVÁLASZOLJUK!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Hirdessen az Apró Net oldalán ingyenesen és apróhirdetése hamarosan célba talál!

Vissza az oldal tetejére. - magyarországon - hírek - haza - nemzeti - politika - képek - kultúra - család - történelem - fórum

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

A LEGSZEBB FACEBOOK IDŐVONALRA VALÓ ŐSZI BORÍTÓKÉPEK, AMIKNEK INGYENES A LETÖLTÉSE!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Képek | Weboldal Ajánlása | Tagjaink | Hírek | Alapszabály


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Zenék Online: SP, Janicsák Veca, toplista, nagykoncertek, letöltések!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Hasznos linkek egy helyen. - Aki keres, az itt biztosan talál!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu