ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


NE MARADJ KI A JÓBÓL! - ISMERKEDJ TE IS A KERESZTÉNY RANDIN
 
Vissza az oldal tetejére. - nemzeti - család - fórum - haza - képek - történelem - magyarországon - hírek - kultúra - politika
 
A Keresztény Randi online társkereső oldal hirdetése. - fórum - képek - magyarországon - politika - kultúra - haza - történelem - hírek - nemzeti - család
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
Vissza az oldal tetejére. - történelem - képek - magyarországon - család - politika - hírek - kultúra - fórum - haza - nemzeti
 
 
 
 

HÍREK /Régebbi hírek


     2021      2020      2019      2018      2017      2016      2015      2014      2013      2012      2011      2010      2009      2008      2007
Pesterzsébeten járt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Pesterzsébeten járt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV botrány kezdetéről, okairól, felelőseiről és a pesterzsébeti tömegközlekedés javításának jövőbeli módjairól beszélt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke, a BKV felügyelő bizottságának Fideszes delegáltja szeptember 15-én, a Fidesz képviselői által szervezett lakossági fórumon.
Részletek


olvasások száma: 639
Az utasokkal fizetteti meg a BKV a végkielégítések árát?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Az utasokkal fizetteti meg a BKV a végkielégítések árát? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV jelenlegi mérlege szerint 3,17 milliárd forintot fizettek ki az elbocsátott alkalmazottak végkielégítésére 2007 óta. Miközben a jegyárak folyamatosan nőnek, a vállalat kölcsönre szorul veszteséges gazdálkodása miatt, a vezetők több tíz-, esetenként százmilliót nyernek állásuk elvesztésével.
Részletek


olvasások száma: 545
Ez már nem tévedés!

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Ez már nem tévedés! című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családPesterzsébeten a Topánka u. 3. és Helsinki út 1. közötti füves területek korláttal való bekerítése egy régi ígérete Szabados Ákos polgármesternek. A legutóbbi tájékoztatást ez ügyben Lászik Attila osztályvezető úrtól kaptam, miszerint áprilisban a munkálatokat elkezdik.
Részletek


olvasások száma: 475
Lesz e TV 20 adás az új kábelrendszeren?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Lesz e TV 20 adás az új kábelrendszeren? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családTavaly nyáron sok bosszúságnak volt kitéve a pesterzsébeti lakótelepen élők többsége. Mint kiderült, kábelfektetési munkálatok folytak. A helybéliek értetetlenül szemlélték a munkálatokat, mondván, van már elég kábelcsatorna a falakon, minek ide még egy. Feldúlták a parkokat, járdákat.
Részletek


olvasások száma: 1028
Pesterzsébeten csomagokat osztottak

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Pesterzsébeten csomagokat osztottak című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családKözel húsz pesterzsébeti család örülhetett a "Zöld Út Caritas" társadalmi szervezet segítségének. Az alapvető élelmiszer, édesség és háztartási cikkekből összeállított ajándékcsomag kellemes meglepetést okozott a nehéz anyagi helyzetben élőknek.
Részletek


olvasások száma: 522
Karácsonyi adomány Székelykeresztúrnak

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Karácsonyi adomány Székelykeresztúrnak című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családAz utóbbi évtizedben nem volt olyan év, hogy szervezetünk a "Zöld Út" Caritas ne támogatta volna a határon túli magyar történelmi egyházak bevonásával az ott élőket.
Részletek


olvasások száma: 468
A 19-es buszjárat már nem megy be a városközpontba - ennyire számít 5000 ember közlekedése?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A 19-es buszjárat már nem megy be a városközpontba - ennyire számít 5000 ember közlekedése? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Határ út környékén lakók tiltakoznak az ellen, hogy a 19-es buszjárat már nem viszi őket a városközpontba és csak átszállással tudják megközelíteni az ottani intézményeket. Az óvodába úgy jutnak el, hogy buszra fel és buszról le, aztán buszra fel és buszról le.
Részletek


olvasások száma: 473
Csak Parodizálni Akarta Kiss Endre Farkas A Személyügyi Államtitkárt

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Csak parodizálni akarta Kiss Endre Farkas a személyügyi államtitkárt című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÁllítása szerint Szetey Gábort (a képen) csak parodizálni akarta Kiss Endre Farkas, aki a személyügyi államtitkárt rózsaszín háromszöggel ábrázoló képet készítette. A blogger terjedelmes közleményében elhatárolódott a szélsőséges ideológiáktól, mindekitől elnézést kért, kivéve Szetey Gábort.
Részletek


olvasások száma: 1011
A Lánchíd Rádió Online Közleménye

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A Lánchíd Rádió Online közleménye című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Lánchíd Rádió internetes honlapjára ma délelőtt egy olyan kép került fel, amely Szetey Gábort, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát megengedhetetlen és sértő módon ábrázolja. A képet eltávolítottuk.
Részletek


olvasások száma: 1165
Veress Gabriella Lemond

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Veress Gabriella lemond című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család2007. augusztus 29., szerda - Veress Gabriella a mai napon bejelentette a XX. kerületi önkormányzat Fidesz-frakciójából való kilépését, valamint önkormányzati képviselői mandátumáról való lemondását.
Részletek


olvasások száma: 2092
Be Kell Zárni A Magyar Gárda Tagjait, Ha Szlovákiába Mennek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Be kell zárni a Magyar Gárda tagjait, ha Szlovákiába mennek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családHa a Magyar Gárda tagjai Szlovákia területére tennék a lábukat, tétovázás nélkül be kellene őket zárni - jelentették ki szerdán Pozsonyban az ellenzéki szlovák Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) vezetői.
Részletek


olvasások száma: 841
Morvai Krisztina Nyílt Levele Demszky Gáborhoz

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Morvai Krisztina nyílt levele Demszky Gáborhoz című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMegrökönyödéssel olvastam, hogy ön tiltakozást szervez, szemkilövető törpepártjával együtt aláírásokat gyűjt a Magyar Gárda és a tervezett Honi Gárda megalakulása ellen. Pont ön, Demszky Gábor?
Részletek


olvasások száma: 588
Háttérben A Korábbi Szövetséges: Inog A Miniszter Széke?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Háttérben a korábbi szövetséges: inog a miniszter széke? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családVeszélyben van Hiller István miniszteri széke. Értesülések szerint a miniszter kapcsolata annyira megromlott a miniszterelnökkel, hogy hónapok óta szinte nem is beszélnek egymással.
Részletek


olvasások száma: 645
Jogszerűtlen A Pesterzsébeti Jégcsarnok Használatbavételi Engedélye?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Jogszerűtlen a Pesterzsébeti Jégcsarnok használatbavételi engedélye? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Fővárosi Főügyészség Közigazgatási Jogi Osztálya törvényességi óvást nyújtott be a Budapest XX. kerület Zodony u. 1. szám alatti ingatlanon létesített Jégcsarnok használatbavételi engedélye ellen és kezdeményezte az engedélyt megadó kispesti jegyzőnél az új eljárás lefolytatását.
Részletek


olvasások száma: 1054
Pesterzsébet Önkormányzata Az Előző Ciklusban Négyszeresére Növelte Folyószámla Hitelkeretét

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Pesterzsébet Önkormányzata az előző ciklusban négyszeresére növelte folyószámla hitelkeretét című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családPesterzsébet Önkormányzata 2002-ben még 200 MFT folyószámla hitelkeretre kötött szerződést a számlavezető pénzintézettel, 2006-ban ez a keret már 800 MFT volt. A folyószámlahitel, jellemzően átmeneti fizetési nehézség áthidalására szolgál, de a hitelkeret növelése jól mutatja az eladósodottságot.
Részletek


olvasások száma: 1049
Rádiók Harca Az Interneten

A kereskedelmi rádiók harca kiterjed az internetre is. Ma már megszokott, hogy mindegyik adó műsorába bele lehet hallgatni a világhálón is, és a műsort kiegészítő információkon kívül hozzászólási lehetőséget, egymással való vitázáshoz fórumot is találnak a hallgatók (olvasók).
Részletek


olvasások száma: 756
Muszáj mindenkit megsarcolni? Durva tanulmány

Jó néhány ötlet merült már fel az ingatlanadó alapjára, mértékére, lehetséges számítására vonatkozóan, ám hogy ezek mekkora bevételt eredményeznek, arról eddig számítások alig születtek. Két hazai szakértő friss tanulmányában néhány fontos kérdésben kísérel meg eligazítást nyújtani.
Részletek


olvasások száma: 901
Ravaszul Kavar A Székelyeknél Basescu

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Ravaszul kavar a székelyeknél Basescu című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA román elnök Székelyföldön nyaral, a kis Botonddal karikázik, háborog az utak állapotán és liberálisabb nyelvoktatást követel. Az RMDSZ-es politikusok szerint csak blöfföl, hogy szavazatokat vadásszon a magyar párttól.
Részletek


olvasások száma: 792
Forró Lett A Jég Pesterzsébeten, Dugába Dőltek A Tervek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Forró lett a jég Pesterzsébeten, dugába dőltek a tervek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA fővárosi kerület nemcsak jégpályát, de temérdek adósságot is vásárolna. Magyar Nemzet kiemelt híre 2007. augusztus 11.-én. Hatvanötmillió forintért készül megvenni a pesterzsébeti önkormányzat saját üzlettársától a jelentősen eladósított helyi jégcsarnokot üzemeltető céget.
Részletek


olvasások száma: 877
Kubatov Gábor: Akár Már Holnap Képesek Vagyunk A kormányzásra

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Kubatov Gábor: Akár Már Holnap Képesek Vagyunk A Kormányzásra című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családAz Alkotmány- bíróság jóváhagyása után nemcsak kétszázezer, hanem több millió népszavazást támogató aláírást gyűjtünk össze - mondta Kubatov Gábor pártigazgató a Magyar Hírlapnak adott interjújában.
Részletek


olvasások száma: 656
Eladják A Székházat, Kiszervezik A Postásokat

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Eladják a székházat, kiszervezik a postásokat című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családNéhány hete még cáfolták, mégis eladja Krisztina körúti központját a Magyar Posta Zrt. Az indoklás szerint a budai ingatlan korszerűsítése jelentős összegbe kerülne.
Részletek


olvasások száma: 755
Benes-Ügy: Kárpótlást Indít A Magyar Koalíció Pártja

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Benes-Ügy: Kárpótlást Indít A Magyar Koalíció Pártja című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családSzeptemberben a szlovák parlament elé terjeszti a Magyar Koalíció Pártja azt a törvénytervezetét, amely magában foglalná a benesi dekrétumok és az egykori Szlovák Nemzeti Tanács kollektív bűnösség elvére épülő rendelkezései alapján meghurcolt magyarok erkölcsi megkövetését és anyagi kárpótlását
Részletek


olvasások száma: 682
Az Erzsébeti Jégcsarnokhoz Hasonló Korábbi Botrányos Ügyletek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Az erzsébeti jégcsarnokhoz hasonló korábbi botrányos ügyletek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családDrágán fizetnek az ingyen korcsolyázásért? Telket adnak, "jégidőt" vesznek az önkormányzatok. A Népszabadság 2005. szeptember 21.-én kelt írása a "Jégcsarnok építési láz"-ról.
Részletek


olvasások száma: 1178
Fidesz: Drasztikusan Drágulnak Az Élelmiszerek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Fidesz: drasztikusan drágulnak az élelmiszerek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Fidesz szerint rövidesen 15-40 százalék közötti élelmiszer-áremeléssel kell számolni, amit először a sütőipari, majd pedig a húsipari termékeknél tapasztal a lakosság. A párt szerint ehhez jön még az újabb Gyurcsány-csomag.
Részletek


olvasások száma: 637
Több Mint Kilencezren Úsztak A Balatonban

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Több mint kilencezren úsztak a Balatonban című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családSzombaton összesen 9360-an úsztak a Balatonban az egy napon rendezett Balaton-átúszás, valamint Öbölátúszás keretein belül. Utóbbi viadalon Guinness-rekordot is felállítottak a résztvevők.
Részletek


olvasások száma: 742
Ötven Forintos Tojás, Drágább Kenyér

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Ötven forintos tojás, drágább kenyér című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családJelentősen elmarad az idei gabonatermés az átlagostól. Őszi búzából a szokásos hat-hét helyett az idén mindössze 3,7 tonna termett Magyarországon, s a kukoricatermés felét is elviheti az aszály.
Részletek


olvasások száma: 782
Várhidit Kifütyülték, Gálázott A Fradi Erzsébeten

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Várhidit Kifütyülték, Gálázott A Fradi Erzsébeten című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családVárhidit kifütyülték, gálázott a Fradi az ESMTK ellen, amikor fölényes, 4 - 0-s győzelmet aratott a Ferencváros a szezonbeli első edzőmeccsén az ESMTK ellen.
Részletek


olvasások száma: 568
Félmillió Forintot Vett Át Egy Férfitól Egy Pesterzsébeti Benzinkúton

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Félmillió Forintot Vett Át Egy Férfitól Egy Pesterzsébeti Benzinkúton című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családAz APEH behajtási osztályán dolgozik vezető beosztásban egy volt rendőrtiszt, aki ellen hivatali befolyással való üzérkedés miatt emelt vádat az ügyészség, a férfit másfél éve felfüggesztették a BRFK-nál a munkavégzés alól - írta keddi számában a Blikk.
Részletek


olvasások száma: 559
Meddő Csövek: Hazánk Kukorica-Importra Kényszerülhet

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Meddő Csövek: Hazánk Kukorica-Importra Kényszerülhet című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család Siralmas látványt nyújtanak a kukorica-földek az Alföldön. A csövek alig fejlődtek ki, a kukorica szára és levele pedig sárga.
Részletek


olvasások száma: 862
Interjú Harót Jánossal Az ESMTK-ról

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Interjú Harót Jánossal az ESMTK-ról című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családGratulálunk, hogy az NBII-be jutott a csapat! Mi kellett a sikerhez?
- Az, hogy 1907-ben megalakuljon a klub, valamint hogy az elődök továbbörökítsék a hagyományokat.
Részletek


olvasások száma: 938
Szerencsejátékba Kezd A XVIII. Kerületi Önkormányzat

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Szerencsejátékba kezd a XVIII. kerületi önkormányzat című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családJátéktermek indításával kíván többletforrásokat bevonni az óvodák és iskolák üzemeltetésébe a XVIII. kerületi önkormányzat. Az alpolgármester szerint így évi 40 millió forinttal többet fordíthatnak az oktatásra.
Részletek


olvasások száma: 698
Az Alpolgármester Asszony bal-lépése

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Az alpolgármester asszony bal-lépése című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család Bánó Miklós felszólalása: Örömmel jelzem az olvasónak, hogy sikerült a Helsinki út 9. szám körüli járdaaszfaltozást elvégeztetni. Dicséret illeti a Városfejlesztési Osztály illetékeseit!
Részletek


olvasások száma: 882
Hetvenhárom Dán Fiatal Kalandjai Pesterzsébeten

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Hetvenhárom dán fiatal kalandjai Pesterzsébeten című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család Hetvenhárom hátizsákos, cserkészinges dán fiatal lepte el pár napra Budapest, azon belül is Pesterzsébet utcáit.
Részletek


olvasások száma: 1038
Miért Nem Lehet Új Zebra A Török Flóris Utca - Emlékezések Tere Kereszteződésénél?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Miért nem lehet új zebra a Török Flóris utca - Emlékezések tere kereszteződésénél? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családFekete László kérdése a polgármesterhez: A múlt havi testületi ülésen lakossági megkeresésre szóvá tettem, hogy a Török Flóris utca és az Emlékezés tere találkozásánál indokolt lenne - már az iskola és a lakótelepi közlekedés miatt is - egy gyalogos átkelő telepítése.
Részletek


olvasások száma: 538
Közterületfelügyelők Többet Fognak Bírságolni Erzsébeten

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Közterületfelügyelők többet fognak bírságolni Erzsébeten című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMi a cél? A bírság vagy a közrend? A Fidesz korelnökének kérdése.
Részletek


olvasások száma: 516
Kórház Átalakítások: Közel 7000 Dolgozónak Intenek Búcsút

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Kórház átalakítások: közel 7000 dolgozónak intenek búcsút című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családKórház átalakítás. E két szó korábban megosztotta a társadalmat, hiszen előbbitől a beteg, utóbbitól az orvos retteg, ma azonban egységes (v)iszonnyal viseltetnek mindkettő iránt.
Részletek


olvasások száma: 1071
 
Vissza az oldal tetejére. - fórum - képek - magyarországon - hírek - család - haza - kultúra - nemzeti - történelem - politika
 
A Keresztény Randi online társkereső oldal hirdetése. - képek - fórum - kultúra - család - politika - hírek - magyarországon - nemzeti - haza - történelem
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
Vissza az oldal tetejére. - család - haza - kultúra - nemzeti - történelem - magyarországon - fórum - hírek - politika - képek
 
 
 
 

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

TÖBB SZÁZ FACEBOOKOS TÉLI BORÍTÓKÉP EGY HELYEN!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Főoldal | Fórum | Tagjaink | Programok | Képek


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
CrossFire Europe Online
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Barankovics István Polgári Kör
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu