ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!
 
Vissza az oldal tetejére. - hírek - magyarországon - képek - haza - fórum - család - politika - nemzeti - kultúra - történelem
 
A Keresztény Randi online társkereső oldal hirdetése. - hírek - haza - képek - család - politika - fórum - magyarországon - kultúra - nemzeti - történelem
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
Vissza az oldal tetejére. - nemzeti - család - hírek - kultúra - politika - történelem - fórum - magyarországon - haza - képek
 
 
 
 

HÍREK /Legolvasottab hírekFogdába vitték Berki Krisztiánt a Fradi volt vezetőjét

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Fogdába vitték Berki Krisztiánt a Fradi volt vezetőjét című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családIsmét reflektorfénybe került a Ferencváros (az FTC Zrt.) korábbi - a luxust kedvelő - vezérigazgatója, a csapat tönkretevője. Ezúttal nem verekedett össze senkivel egy szórakozóhelyen, hanem rosszul választotta meg a parkolóhelyét. A szabálytalanul parkoló Bentley miatt szúrták ki a rendőrök az egyébként körözött Berki Krisztiánt, aki saját szavai szerint csak most tudta meg, hogy egy korábbi, közúti nézeteltérésből adódó ügy miatt országos körözés van érvényben ellene, amiért az éjszakát fogdában kellett töltenie a volt kapusnak.
Részletek


olvasások száma: 5923
Veress Gabriella Lemond

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Veress Gabriella lemond című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család2007. augusztus 29., szerda - Veress Gabriella a mai napon bejelentette a XX. kerületi önkormányzat Fidesz-frakciójából való kilépését, valamint önkormányzati képviselői mandátumáról való lemondását.
Részletek


olvasások száma: 2093
Változások A Tisztújítás Után - Átalakult A Fidelitas

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Változások a tisztújítás után - Átalakult a Fidelitas című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Fidesz ifjúsági társszervezete, a Fidelitas tavaszi kongresszusán a küldöttek a szervezet vezetőinek a javaslatára elfogadták, hogy a Fidesz mintájára a Fidelitas is áttér (a helyi és megyei szint megtartása mellett) a választókerületi rendszerre. így lett ez Erzsébeten is.
Részletek


olvasások száma: 1573
A hősi halott tűzoltókra emlékeztek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A hősi halott tűzoltókra emlékeztek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÖt évvel ezelőtt, 2006. augusztus 8-án a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületének alagsori lőterében keletkezett tűz oltása közben Horváth Ákos tűzoltó hadnagy, Pintér Gábor tűzoltó főhadnagy és Reppman Károly tűzoltó hadnagy hősi halált haltak. Mivel egyikük egy Fejér megyei lánglovag volt a fehérvári laktanyában emléket állítottak a bajtársaknak, az udvaron felsorakoztak a tűzoltóautók a legénységgel, akik három darab sisakot tartottak a kezükben, közben a fény és hangjelzést is bekapcsolták. Magyarország legsúlyosabb tűzoltó-tragédiájára az egész országban megemlékeztek.
Részletek


olvasások száma: 1350
Az Erzsébeti Jégcsarnokhoz Hasonló Korábbi Botrányos Ügyletek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Az erzsébeti jégcsarnokhoz hasonló korábbi botrányos ügyletek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családDrágán fizetnek az ingyen korcsolyázásért? Telket adnak, "jégidőt" vesznek az önkormányzatok. A Népszabadság 2005. szeptember 21.-én kelt írása a "Jégcsarnok építési láz"-ról.
Részletek


olvasások száma: 1179
A Lánchíd Rádió Online Közleménye

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A Lánchíd Rádió Online közleménye című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Lánchíd Rádió internetes honlapjára ma délelőtt egy olyan kép került fel, amely Szetey Gábort, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát megengedhetetlen és sértő módon ábrázolja. A képet eltávolítottuk.
Részletek


olvasások száma: 1165
Kórház Átalakítások: Közel 7000 Dolgozónak Intenek Búcsút

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Kórház átalakítások: közel 7000 dolgozónak intenek búcsút című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családKórház átalakítás. E két szó korábban megosztotta a társadalmat, hiszen előbbitől a beteg, utóbbitól az orvos retteg, ma azonban egységes (v)iszonnyal viseltetnek mindkettő iránt.
Részletek


olvasások száma: 1071
Jogszerűtlen A Pesterzsébeti Jégcsarnok Használatbavételi Engedélye?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Jogszerűtlen a Pesterzsébeti Jégcsarnok használatbavételi engedélye? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Fővárosi Főügyészség Közigazgatási Jogi Osztálya törvényességi óvást nyújtott be a Budapest XX. kerület Zodony u. 1. szám alatti ingatlanon létesített Jégcsarnok használatbavételi engedélye ellen és kezdeményezte az engedélyt megadó kispesti jegyzőnél az új eljárás lefolytatását.
Részletek


olvasások száma: 1054
Pesterzsébet Önkormányzata Az Előző Ciklusban Négyszeresére Növelte Folyószámla Hitelkeretét

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Pesterzsébet Önkormányzata az előző ciklusban négyszeresére növelte folyószámla hitelkeretét című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családPesterzsébet Önkormányzata 2002-ben még 200 MFT folyószámla hitelkeretre kötött szerződést a számlavezető pénzintézettel, 2006-ban ez a keret már 800 MFT volt. A folyószámlahitel, jellemzően átmeneti fizetési nehézség áthidalására szolgál, de a hitelkeret növelése jól mutatja az eladósodottságot.
Részletek


olvasások száma: 1049
Hetvenhárom Dán Fiatal Kalandjai Pesterzsébeten

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Hetvenhárom dán fiatal kalandjai Pesterzsébeten című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család Hetvenhárom hátizsákos, cserkészinges dán fiatal lepte el pár napra Budapest, azon belül is Pesterzsébet utcáit.
Részletek


olvasások száma: 1038
Lesz e TV 20 adás az új kábelrendszeren?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Lesz e TV 20 adás az új kábelrendszeren? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családTavaly nyáron sok bosszúságnak volt kitéve a pesterzsébeti lakótelepen élők többsége. Mint kiderült, kábelfektetési munkálatok folytak. A helybéliek értetetlenül szemlélték a munkálatokat, mondván, van már elég kábelcsatorna a falakon, minek ide még egy. Feldúlták a parkokat, járdákat.
Részletek


olvasások száma: 1029
Csak Parodizálni Akarta Kiss Endre Farkas A Személyügyi Államtitkárt

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Csak parodizálni akarta Kiss Endre Farkas a személyügyi államtitkárt című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÁllítása szerint Szetey Gábort (a képen) csak parodizálni akarta Kiss Endre Farkas, aki a személyügyi államtitkárt rózsaszín háromszöggel ábrázoló képet készítette. A blogger terjedelmes közleményében elhatárolódott a szélsőséges ideológiáktól, mindekitől elnézést kért, kivéve Szetey Gábort.
Részletek


olvasások száma: 1012
Interjú Harót Jánossal Az ESMTK-ról

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Interjú Harót Jánossal az ESMTK-ról című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családGratulálunk, hogy az NBII-be jutott a csapat! Mi kellett a sikerhez?
- Az, hogy 1907-ben megalakuljon a klub, valamint hogy az elődök továbbörökítsék a hagyományokat.
Részletek


olvasások száma: 939
Világbank: Látványosan Romlott A Magyar Politikai Stabilitás

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Világbank: látványosan romlott a magyar politikai stabilitás című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családVilágbank felmérése hazánk kormányzati teljesítményének, a politikai stabilitás mutatójának romlását mutatta ki. Az intézet elemzéséből az is kiderül: a korrupció kordában tartásának mutatója 2006-ban a vizsgált tízéves időszak mélypontján állt.
Részletek


olvasások száma: 935
Muszáj mindenkit megsarcolni? Durva tanulmány

Jó néhány ötlet merült már fel az ingatlanadó alapjára, mértékére, lehetséges számítására vonatkozóan, ám hogy ezek mekkora bevételt eredményeznek, arról eddig számítások alig születtek. Két hazai szakértő friss tanulmányában néhány fontos kérdésben kísérel meg eligazítást nyújtani.
Részletek


olvasások száma: 902
Az Alpolgármester Asszony bal-lépése

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Az alpolgármester asszony bal-lépése című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család Bánó Miklós felszólalása: Örömmel jelzem az olvasónak, hogy sikerült a Helsinki út 9. szám körüli járdaaszfaltozást elvégeztetni. Dicséret illeti a Városfejlesztési Osztály illetékeseit!
Részletek


olvasások száma: 882
Forró Lett A Jég Pesterzsébeten, Dugába Dőltek A Tervek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Forró lett a jég Pesterzsébeten, dugába dőltek a tervek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA fővárosi kerület nemcsak jégpályát, de temérdek adósságot is vásárolna. Magyar Nemzet kiemelt híre 2007. augusztus 11.-én. Hatvanötmillió forintért készül megvenni a pesterzsébeti önkormányzat saját üzlettársától a jelentősen eladósított helyi jégcsarnokot üzemeltető céget.
Részletek


olvasások száma: 877
Meddő Csövek: Hazánk Kukorica-Importra Kényszerülhet

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Meddő Csövek: Hazánk Kukorica-Importra Kényszerülhet című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család Siralmas látványt nyújtanak a kukorica-földek az Alföldön. A csövek alig fejlődtek ki, a kukorica szára és levele pedig sárga.
Részletek


olvasások száma: 862
Be Kell Zárni A Magyar Gárda Tagjait, Ha Szlovákiába Mennek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Be kell zárni a Magyar Gárda tagjait, ha Szlovákiába mennek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családHa a Magyar Gárda tagjai Szlovákia területére tennék a lábukat, tétovázás nélkül be kellene őket zárni - jelentették ki szerdán Pozsonyban az ellenzéki szlovák Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) vezetői.
Részletek


olvasások száma: 842
Letették az új Audi gyár alapkövét Győrben

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Letették az új Audi gyár alapkövét Győrben című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család"Egy elhatározás testet öltött" - 2011. július 7--én letették az új győri Audi gyár alapkövét. Az ünnepségen Orbán Viktor miniszterelnök is jelen volt. Az új győri gyár várhatóan 2013-ra fog elkészülni; és a jelenlegivel szemben nem összeszerelést végez majd, hanem igazi gyártóbázis lesz, közvetlenül 2100 embernek ad munkát az eredetileg tervezett 1800 helyett, ezzel is tovább csökkentve a munkanélküliséget. A győri Audi gyárból várhatóan évi 125 000 jármű fog kigördülni. Ez az Audi negyedik olyan gyára, amelyben az autógyártás minden munkafázisát egy helyen végzik.
Részletek


olvasások száma: 834
Ravaszul Kavar A Székelyeknél Basescu

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Ravaszul kavar a székelyeknél Basescu című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA román elnök Székelyföldön nyaral, a kis Botonddal karikázik, háborog az utak állapotán és liberálisabb nyelvoktatást követel. Az RMDSZ-es politikusok szerint csak blöfföl, hogy szavazatokat vadásszon a magyar párttól.
Részletek


olvasások száma: 793
Ötven Forintos Tojás, Drágább Kenyér

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Ötven forintos tojás, drágább kenyér című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családJelentősen elmarad az idei gabonatermés az átlagostól. Őszi búzából a szokásos hat-hét helyett az idén mindössze 3,7 tonna termett Magyarországon, s a kukoricatermés felét is elviheti az aszály.
Részletek


olvasások száma: 783
Rádiók Harca Az Interneten

A kereskedelmi rádiók harca kiterjed az internetre is. Ma már megszokott, hogy mindegyik adó műsorába bele lehet hallgatni a világhálón is, és a műsort kiegészítő információkon kívül hozzászólási lehetőséget, egymással való vitázáshoz fórumot is találnak a hallgatók (olvasók).
Részletek


olvasások száma: 757
Eladják A Székházat, Kiszervezik A Postásokat

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Eladják a székházat, kiszervezik a postásokat című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családNéhány hete még cáfolták, mégis eladja Krisztina körúti központját a Magyar Posta Zrt. Az indoklás szerint a budai ingatlan korszerűsítése jelentős összegbe kerülne.
Részletek


olvasások száma: 755
Leugrott a Westend tetejéről és így öngyilkos lett a szegedi cserbenhagyó gázoló

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Leugrott a Westend tetejéről és így öngyilkos lett a szegedi cserbenhagyó gázoló című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÖngyilkosságot követett el Budapesten az a 48 éves szegedi férfi, aki előző nap, július 25-én elütött egy lányt Szeged-Szentmihályon, majd a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta, és emiatt segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanújával országos elfogatóparancsot adtak ki ellene - közölte Dr. Szenti Szabolcs rendőr százados, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Szenti Szabolcs elmondta: egy 16 éves helybeli lány gyalogolt az út jobb oldalán, s egy arra haladó kisteherautó elütötte. A fiatal lányt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Részletek


olvasások száma: 744
Több Mint Kilencezren Úsztak A Balatonban

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Több mint kilencezren úsztak a Balatonban című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családSzombaton összesen 9360-an úsztak a Balatonban az egy napon rendezett Balaton-átúszás, valamint Öbölátúszás keretein belül. Utóbbi viadalon Guinness-rekordot is felállítottak a résztvevők.
Részletek


olvasások száma: 742
Megjött A Kinevezési okirat

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Megjött a kinevezési okirat című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családOrbán Viktor, a Fidesz-MPSZ elnöke, a Budapest 13. számú Választókerületi Tanács javaslatára, 2007. május 30-i hatállyal 2009. május 31-ig, dr. Vas Imrét nevezte ki a választókerület elnökévé.
Részletek


olvasások száma: 725
Gardedámot kaptak a BKV-ellenőrök - közterület-felügyelőket vetnek be a bliccelők ellen

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Gardedámot kaptak a BKV-ellenőrök - közterület-felügyelőket vetnek be a bliccelők ellen című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV ellenőrein kívül ezentúl közterület-felügyelők is dolgoznak néhány fővárosi BKV-járaton. A bliccelőket akarják így hatékonyabban kiszűrni.
A főváros vezetése és a Budapesti Közlekedési Központ által kezdeményezett, majd az Országgyűlés által elfogadott törvénymódosítás alapján a budapesti tömegközlekedési eszközökön 2011. január 11-étől a közterület-felügyelők is részt vesznek a jegyellenőrzésben. A megállapodás alapján január 11-étől a közterület-felügyelők - természetesen előzetes képzést követően - a BKV-ellenőrökkel közösen láttak el szolgálatot. Az eredményes munka érdekében a jövőben sokkal szorosabb együttműködés várható a Fővárosi Közterület-felügyelet, a BKK és a BKV között.
Részletek


olvasások száma: 704
Szerencsejátékba Kezd A XVIII. Kerületi Önkormányzat

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Szerencsejátékba kezd a XVIII. kerületi önkormányzat című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családJátéktermek indításával kíván többletforrásokat bevonni az óvodák és iskolák üzemeltetésébe a XVIII. kerületi önkormányzat. Az alpolgármester szerint így évi 40 millió forinttal többet fordíthatnak az oktatásra.
Részletek


olvasások száma: 698
Gusztustalan Pénzosztás A Ballib Médiának

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Gusztustalan pénzosztás a ballib médiának című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családIsmét a holdudvar gazdagodik állami forrásból. 2007. július Magyar Nemzet cikke. Ismét taroltak a kormány holdudvarához tartozó cégek és médiumok a munkaügyi minisztérium egyik szervezetének pályázatán.
Részletek


olvasások száma: 693
Vízpótlással Mérsékelnék A Velencei-Tó Apadását

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Vízpótlással mérsékelnék a Velencei-tó apadását című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA pátkai tározótóból történő vízleeresztéssel igyekeznek csökkenteni a Velencei-tó apadását - közölte a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. A tervek szerint csütörtök reggeltől a hidrometeorológiai helyzettől függően, augusztus 2-12-ig összesen 2,1 millió köbméternyi vizet engednek a tóba.
Részletek


olvasások száma: 683
Benes-Ügy: Kárpótlást Indít A Magyar Koalíció Pártja

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Benes-Ügy: Kárpótlást Indít A Magyar Koalíció Pártja című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családSzeptemberben a szlovák parlament elé terjeszti a Magyar Koalíció Pártja azt a törvénytervezetét, amely magában foglalná a benesi dekrétumok és az egykori Szlovák Nemzeti Tanács kollektív bűnösség elvére épülő rendelkezései alapján meghurcolt magyarok erkölcsi megkövetését és anyagi kárpótlását
Részletek


olvasások száma: 682
Kubatov Gábor: Akár Már Holnap Képesek Vagyunk A kormányzásra

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Kubatov Gábor: Akár Már Holnap Képesek Vagyunk A Kormányzásra című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családAz Alkotmány- bíróság jóváhagyása után nemcsak kétszázezer, hanem több millió népszavazást támogató aláírást gyűjtünk össze - mondta Kubatov Gábor pártigazgató a Magyar Hírlapnak adott interjújában.
Részletek


olvasások száma: 656
Háttérben A Korábbi Szövetséges: Inog A Miniszter Széke?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Háttérben a korábbi szövetséges: inog a miniszter széke? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családVeszélyben van Hiller István miniszteri széke. Értesülések szerint a miniszter kapcsolata annyira megromlott a miniszterelnökkel, hogy hónapok óta szinte nem is beszélnek egymással.
Részletek


olvasások száma: 646
Pesterzsébeten járt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Pesterzsébeten járt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV botrány kezdetéről, okairól, felelőseiről és a pesterzsébeti tömegközlekedés javításának jövőbeli módjairól beszélt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke, a BKV felügyelő bizottságának Fideszes delegáltja szeptember 15-én, a Fidesz képviselői által szervezett lakossági fórumon.
Részletek


olvasások száma: 639
Fidesz: Drasztikusan Drágulnak Az Élelmiszerek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Fidesz: drasztikusan drágulnak az élelmiszerek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Fidesz szerint rövidesen 15-40 százalék közötti élelmiszer-áremeléssel kell számolni, amit először a sütőipari, majd pedig a húsipari termékeknél tapasztal a lakosság. A párt szerint ehhez jön még az újabb Gyurcsány-csomag.
Részletek


olvasások száma: 637
Kezdődik Az Erdélyi Woodstock

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Kezdődik az erdélyi Woodstock című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család Erős Európa - Erős Közösségek címmel kezdődik július 17-én a XVIII. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor. A programról Németh Zsolt beszélt újságírók előtt Budapesten.
Részletek


olvasások száma: 632
Matolcsy: A Magyar Vállalkozások Piac Nélkül Maradnak

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Matolcsy: A magyar vállalkozások piac nélkül maradnak című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA rossz stratégia miatt az uniós pénzekből fordított Marshall-segély lesz. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség korábbi ígéretével szemben az Európai Bizottság júniusban nem mondott igent az Új Magyarország fejlesztési terv operatív programjaira.
Részletek


olvasások száma: 623
 
Vissza az oldal tetejére. - politika - fórum - kultúra - képek - haza - magyarországon - család - hírek - történelem - nemzeti
 
A Keresztény Randi online társkereső oldal hirdetése. - haza - család - fórum - kultúra - nemzeti - magyarországon - történelem - hírek - képek - politika
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
Vissza az oldal tetejére. - magyarországon - fórum - nemzeti - politika - hírek - család - kultúra - haza - történelem - képek
 
 
 
 

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

A LEGSZEBB IDÉZETES, INGYEN ELÉRHETŐ FACEBOOK IDŐVONALRA VALÓ BORÍTÓKÉPEK!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Képek | Főoldal | Hírek | Programok | Fórum


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Szellemi Termékeket Fejlesztő és Koordináló Kreatív Szövetség (SzFK)
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Barankovics István Polgári Kör
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu