ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - család - fórum - nemzeti - haza - magyarországon - kultúra - képek - történelem - hírek - politika
A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Hirdessen az Apró Net oldalán ingyenesen és apróhirdetése hamarosan célba talál!

Vissza az oldal tetejére. - haza - hírek - képek - család - magyarországon - fórum - kultúra - nemzeti - történelem - politika

FŐOLDAL / HÍREK

A Lánchíd Rádió Online Közleménye

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A Lánchíd Rádió Online közleménye című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Lánchíd Rádió internetes honlapjára ma délelőtt egy olyan kép került fel, amely Szetey Gábort, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát megengedhetetlen és sértő módon ábrázolja. A képet eltávolítottuk.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1079

Morvai Krisztina Nyílt Levele Demszky Gáborhoz

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Morvai Krisztina nyílt levele Demszky Gáborhoz című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMegrökönyödéssel olvastam, hogy ön tiltakozást szervez, szemkilövető törpepártjával együtt aláírásokat gyűjt a Magyar Gárda és a tervezett Honi Gárda megalakulása ellen. Pont ön, Demszky Gábor?
Részletek

Eddigi olvasások száma: 529

Tilos a dohányzás a miskolci játszótereken

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Tilos a dohányzás a miskolci játszótereken című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMiskolc játszótereire is kihelyezték azokat a táblákat, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy a város játszóterein és azok tízméteres körzetében tilos dohányozni. 2011. 07. 25.-től már háromezertől húszezer forintig terjedő helyszíni bírsággal büntetik is azokat, akik a tiltó jelzések ellenére rágyújtanak és ezzel szabálysértést követnek el. Pesterzsébet önkormányzata - ezidáig - sajnos még nem hozott ilyen rendelkezést, pedig polgármestere Szabados Ákos 3 gyerekes családapa, így igazán felkarolhatna egy ilyen kezdeményezést.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 458

 
Romákra lőttek Putnokon

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Romákra lőttek Putnokon című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család2011. július 20. este 7 óra körül lövések hatoltak át két romák lakta ház közös udvarának a kapuján. Az egyik golyó a durranásra kiszaladók mellett süvített el. A támadásnak nincs sérültje. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a pozdorjából készült kapu megduzzadt, mivel a támadás előtt a településen esett az eső, ezért a rajta lévő lyukakról így nem lehet megállapítani, hogy golyótól származnak-e, illetve mikor keletkeztek, ezt szakértő vizsgálja majd. Helyszíni szemlét tartottak, tanúkutatást, tanúmeghallgatást végeztek, illetve szakértői vizsgálatok vannak folyamatban. További információkat a szóvivő egyelőre nem közölt.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 303

Idén 29. alkalommal tartották meg a hagyományos Balaton-átúszást

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Idén 29. alkalommal tartották meg a hagyományos Balaton-átúszást című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA már régi hagyománynak számító Balaton-átúszás, ami évről - évre hatalmas tömegeket vonz. Az eredeti tervek szerint idén július 2-án került volna megrendezésre, de a változékony, rossz időjárás miatt ezt többször is el kellett halasztani (július 3, 22, 23, 24, 29, 30, 31), míg végül augusztus 6.-ára kedvezőre fordult az időjárás, így a 29. alkalommal is megtarthatták az idei a Balaton-átúszást. A Révfülöp és Balatonboglár között megrendezésre kerülő Balaton átúszás 5200 méteres távját évente ezrek teljesítik a fiatal korosztálytól kezdve az idősekig.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 240

Új díszkivilágítást kapott a Parlament

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Új díszkivilágítást kapott a Parlament című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családFél órás próbaüzemmel tesztelték 2011. augusztus 12-én a Parlament augusztus 20-án debütáló új díszkivilágítását közel egy héttel annak hivatalos próbája előtt. A Parlament díszkivilágítására két terv is volt, amiből végül az egységes világítást választották a szofisztikáltabb fény - árnyék játékkal elért plasztikus hatás helyett. Az egységes megvilágítás nem azt jelenti azonban, hogy az épület csupán a köré helyezett reflektorokból kap fényt. Telepítettek lámpákat a homlokzatokra, a tetőzetre, a fülkékbe és az oszlopokra is. Így megvan a lehetősége annak, hogy később a sziluettekkel játszó, az árnyékokat is megjelenítő világításra váltsanak.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 453

 
Karácsonyi adomány Székelykeresztúrnak

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Karácsonyi adomány Székelykeresztúrnak című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családAz utóbbi évtizedben nem volt olyan év, hogy szervezetünk a "Zöld Út" Caritas ne támogatta volna a határon túli magyar történelmi egyházak bevonásával az ott élőket.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 380

Baljós árnyak a BKV sztrájk körül

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Baljós árnyak a BKV sztrájk körül című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családE sorok írásakor már a 4. napja tart a BKV sztrájk. A budapesti embernek százezreinek okozott - és okoz továbbra is - napról-napra rengeteg bosszúságot és számtalan további gondot, mint például a kilátásba helyezett szmog riadó...
Részletek

Eddigi olvasások száma: 370

Jó erőben a forint

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Jó erőben a forint című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család2011. 07. 07.-én kivirultak a piacok: az euró látványos erőre kapott, és ezzel párhuzamosan a forint is rákapcsolt. Ennek hátterében a kedvező amerikai makrogazdasági adatok, valamint az EKB elnökének sajtótájékoztatóján elhangzottak állnak. A forint euróval szembeni árfolyama a 262-es szintet is megközelítette, amire legutóbb tavaly áprilisban volt példa. Ekkor 263,20 - 263,40 forintért jegyezték az eurót a nemzetközi devizapiacon, a svájci frankért 184,30, a dollárért pedig 193,80 forintot kellett adni. Az euró jegyzése fokozatosan ereszkedett lejjebb - az alacsony forgalmú - kereskedésben. Devizapiaci kereskedők szerint a következő napokban szűk sávban folytatódhat a kereskedés a forint piacán az elkövetkező napokban.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 264

 
Pesterzsébeten járt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Pesterzsébeten járt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV botrány kezdetéről, okairól, felelőseiről és a pesterzsébeti tömegközlekedés javításának jövőbeli módjairól beszélt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke, a BKV felügyelő bizottságának Fideszes delegáltja szeptember 15-én, a Fidesz képviselői által szervezett lakossági fórumon.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 539

Veress Gabriella Lemond

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Veress Gabriella lemond című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család2007. augusztus 29., szerda - Veress Gabriella a mai napon bejelentette a XX. kerületi önkormányzat Fidesz-frakciójából való kilépését, valamint önkormányzati képviselői mandátumáról való lemondását.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1964

Visszadobták az MSZP népszavazási kezdeményezését

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Visszadobták az MSZP népszavazási kezdeményezését című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családNépszavazást írt volna ki a visszamenőleges jogalkotás betiltásáért az MSZP, az Országos Választási Bizottság (OVB) azonban visszautasította a szocialista kezdeményezést derült ki a valasztas.hu-n olvasható határozatból. Az OVB a homályos "hátrányos" jelentésű szó miatt döntött így. Az MSZP elnöke, Mesterházy Attila szerint elfogadhatatlan az OVB határozata. Mesterházy Attila közleményben tudatta az MTI-vel, hogy benyújtotta kifogását az Alkotmánybíróságnak (Ab), miután az OVB elutasította népszavazási kezdeményezését.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 188

 

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - kultúra - fórum - nemzeti - magyarországon - történelem - képek - politika - haza - hírek - család
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

A TE apród itt van már?

Vissza az oldal tetejére. - magyarországon - hírek - politika - fórum - történelem - haza - nemzeti - képek - kultúra - család

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

A LEGSZEBB INGYEN LETÖLTHETŐ FACEBOOKOS BORÍTÓKÉPEK NEM CSAK LÁNYOKNAK!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Weboldal Ajánlása | Programok | Főoldal | Alapszabály | Tagjaink


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Hasznos linkek egy helyen. - Aki keres, az itt biztosan talál!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Ha weblapkészítés, akkor Blasius Info!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu