ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A KERESZTÉNY RANDI AKKOR IS INGYENES, AMIKOR HASZNÁLOD!

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDI AKKOR IS INGYENES, AMIKOR HASZNÁLOD!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - történelem - politika - kultúra - fórum - magyarországon - család - haza - hírek - képek - nemzeti
A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Az Apró Net oldalán 70 kategóriában adhatja fel TELJESEN INGYENESEN apróhirdetését!

Vissza az oldal tetejére. - politika - képek - család - hírek - fórum - történelem - kultúra - nemzeti - haza - magyarországon

FŐOLDAL / HÍREK

A Lánchíd Rádió Online Közleménye

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A Lánchíd Rádió Online közleménye című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Lánchíd Rádió internetes honlapjára ma délelőtt egy olyan kép került fel, amely Szetey Gábort, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát megengedhetetlen és sértő módon ábrázolja. A képet eltávolítottuk.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1100

Egyre nagyobb az érdeklődés a fizetési könnyítésekről a bankoknál

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Egyre nagyobb az érdeklődés a fizetési könnyítésekről a bankoknál című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA bajba jutott lakáshitelesek részéről volna érdeklődés a "lakásmentő" csomag iránt, ám a feltételek jelentősen leszűkítik a konstrukcióba bevonható ügyfelek körét. A megoldást az ügyfelek számára továbbra is főként a hitelintézetek saját adósvédelmi programjai jelentik. A "legvégső eszközhöz" egyelőre nem folyamodnak a bankok. Így a kemény elvárások miatt hiába érdekli a bajba jutott hiteleseket a lakásmentő csomag. Mindenesetre a bankok egy része már hetek óta készül és mostanra készen áll a lakáshitelesek megsegítését célzó áthidaló kölcsön igénylések fogadására, és saját adósvédelmi programjuk keretein belül egyéb megoldásokat is kínálnak - derül ki az OTP Bank, a Budapest Bank és az MKB Bank segítő jobbot nyújtó konstrukcióiból.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 511

Romákra lőttek Putnokon

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Romákra lőttek Putnokon című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család2011. július 20. este 7 óra körül lövések hatoltak át két romák lakta ház közös udvarának a kapuján. Az egyik golyó a durranásra kiszaladók mellett süvített el. A támadásnak nincs sérültje. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy a pozdorjából készült kapu megduzzadt, mivel a támadás előtt a településen esett az eső, ezért a rajta lévő lyukakról így nem lehet megállapítani, hogy golyótól származnak-e, illetve mikor keletkeztek, ezt szakértő vizsgálja majd. Helyszíni szemlét tartottak, tanúkutatást, tanúmeghallgatást végeztek, illetve szakértői vizsgálatok vannak folyamatban. További információkat a szóvivő egyelőre nem közölt.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 317

 
A 19-es buszjárat már nem megy be a városközpontba - ennyire számít 5000 ember közlekedése?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A 19-es buszjárat már nem megy be a városközpontba - ennyire számít 5000 ember közlekedése? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Határ út környékén lakók tiltakoznak az ellen, hogy a 19-es buszjárat már nem viszi őket a városközpontba és csak átszállással tudják megközelíteni az ottani intézményeket. Az óvodába úgy jutnak el, hogy buszra fel és buszról le, aztán buszra fel és buszról le.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 381

Fogdába vitték Berki Krisztiánt a Fradi volt vezetőjét

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Fogdába vitték Berki Krisztiánt a Fradi volt vezetőjét című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családIsmét reflektorfénybe került a Ferencváros (az FTC Zrt.) korábbi - a luxust kedvelő - vezérigazgatója, a csapat tönkretevője. Ezúttal nem verekedett össze senkivel egy szórakozóhelyen, hanem rosszul választotta meg a parkolóhelyét. A szabálytalanul parkoló Bentley miatt szúrták ki a rendőrök az egyébként körözött Berki Krisztiánt, aki saját szavai szerint csak most tudta meg, hogy egy korábbi, közúti nézeteltérésből adódó ügy miatt országos körözés van érvényben ellene, amiért az éjszakát fogdában kellett töltenie a volt kapusnak.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 5818

Morvai Krisztina Nyílt Levele Demszky Gáborhoz

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Morvai Krisztina nyílt levele Demszky Gáborhoz című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMegrökönyödéssel olvastam, hogy ön tiltakozást szervez, szemkilövető törpepártjával együtt aláírásokat gyűjt a Magyar Gárda és a tervezett Honi Gárda megalakulása ellen. Pont ön, Demszky Gábor?
Részletek

Eddigi olvasások száma: 532

 
700 milliárddal lehetne több a nyugdíjvagyon értéke

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének 700 milliárddal lehetne több a nyugdíjvagyon értéke című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családLegkevesebb 700 milliárd forinttal lenne nagyobb ma a hazai nyugdíjvagyon értéke, ha tizenhárom évvel ezelőtt nem vezetik be a kötelező magán-nyugdíjpénztári rendszert Magyarországon, illetve ha a pénztárak állampapírokba fektették volna a pénzt - így összegezhető az erről szóló kormányzati jelentés. A miniszterelnök környezetében most nem véletlenül vizsgálják azt is, hogy "mennyi lehetett volna az annyi", hiszen a több száz milliárdos különbözet olyan óriási összeget jelent, amelyből például fejenként több mint egymillió forintot lehetne kifizetni azoknak, akik egyetlen forint reálhozamot sem kaptak megtakarításaik után.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 191

Baljós árnyak a BKV sztrájk körül

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Baljós árnyak a BKV sztrájk körül című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családE sorok írásakor már a 4. napja tart a BKV sztrájk. A budapesti embernek százezreinek okozott - és okoz továbbra is - napról-napra rengeteg bosszúságot és számtalan további gondot, mint például a kilátásba helyezett szmog riadó...
Részletek

Eddigi olvasások száma: 379

Ez már nem tévedés!

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Ez már nem tévedés! című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családPesterzsébeten a Topánka u. 3. és Helsinki út 1. közötti füves területek korláttal való bekerítése egy régi ígérete Szabados Ákos polgármesternek. A legutóbbi tájékoztatást ez ügyben Lászik Attila osztályvezető úrtól kaptam, miszerint áprilisban a munkálatokat elkezdik.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 390

 
Letették az új Audi gyár alapkövét Győrben

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Letették az új Audi gyár alapkövét Győrben című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család"Egy elhatározás testet öltött" - 2011. július 7--én letették az új győri Audi gyár alapkövét. Az ünnepségen Orbán Viktor miniszterelnök is jelen volt. Az új győri gyár várhatóan 2013-ra fog elkészülni; és a jelenlegivel szemben nem összeszerelést végez majd, hanem igazi gyártóbázis lesz, közvetlenül 2100 embernek ad munkát az eredetileg tervezett 1800 helyett, ezzel is tovább csökkentve a munkanélküliséget. A győri Audi gyárból várhatóan évi 125 000 jármű fog kigördülni. Ez az Audi negyedik olyan gyára, amelyben az autógyártás minden munkafázisát egy helyen végzik.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 767

A hősi halott tűzoltókra emlékeztek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A hősi halott tűzoltókra emlékeztek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÖt évvel ezelőtt, 2006. augusztus 8-án a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületének alagsori lőterében keletkezett tűz oltása közben Horváth Ákos tűzoltó hadnagy, Pintér Gábor tűzoltó főhadnagy és Reppman Károly tűzoltó hadnagy hősi halált haltak. Mivel egyikük egy Fejér megyei lánglovag volt a fehérvári laktanyában emléket állítottak a bajtársaknak, az udvaron felsorakoztak a tűzoltóautók a legénységgel, akik három darab sisakot tartottak a kezükben, közben a fény és hangjelzést is bekapcsolták. Magyarország legsúlyosabb tűzoltó-tragédiájára az egész országban megemlékeztek.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1267

Az utasokkal fizetteti meg a BKV a végkielégítések árát?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Az utasokkal fizetteti meg a BKV a végkielégítések árát? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV jelenlegi mérlege szerint 3,17 milliárd forintot fizettek ki az elbocsátott alkalmazottak végkielégítésére 2007 óta. Miközben a jegyárak folyamatosan nőnek, a vállalat kölcsönre szorul veszteséges gazdálkodása miatt, a vezetők több tíz-, esetenként százmilliót nyernek állásuk elvesztésével.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 487

 

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - hírek - magyarországon - nemzeti - haza - család - képek - fórum - politika - történelem - kultúra
KÉRDEZZ BÁTRAN, VÁLASZOLJ OKOSAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

A TE apród itt van már?

Vissza az oldal tetejére. - haza - politika - képek - magyarországon - történelem - kultúra - nemzeti - család - fórum - hírek

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

A LEGSZEBB FACEBOOKOS BORÍTÓKÉPEK LÁNYOKNAK ÉS FIÚKNAK EGYARÁNT!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Weboldal Ajánlása | Programok | Tagjaink | Képek | Hírek


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
GLS futár állás, csomagküldő szolgálat - csomagkövetés, kedvező tarifák!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Ha weblapkészítés, akkor Blasius Info!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu