ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

FLÖRTÖLJ TE IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - magyarországon - történelem - család - fórum - nemzeti - haza - kultúra - képek - hírek - politika
KÉRDEZZ BÁTRAN, VÁLASZOLJ OKOSAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Apró Net: egy oldal, ahol TELJESEN INGYENES az apróhirdetés feladása!

Vissza az oldal tetejére. - haza - magyarországon - hírek - nemzeti - fórum - politika - történelem - család - képek - kultúra

FŐOLDAL / HÍREK

Pesterzsébeten járt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Pesterzsébeten járt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV botrány kezdetéről, okairól, felelőseiről és a pesterzsébeti tömegközlekedés javításának jövőbeli módjairól beszélt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke, a BKV felügyelő bizottságának Fideszes delegáltja szeptember 15-én, a Fidesz képviselői által szervezett lakossági fórumon.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 547

Egyre nagyobb az érdeklődés a fizetési könnyítésekről a bankoknál

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Egyre nagyobb az érdeklődés a fizetési könnyítésekről a bankoknál című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA bajba jutott lakáshitelesek részéről volna érdeklődés a "lakásmentő" csomag iránt, ám a feltételek jelentősen leszűkítik a konstrukcióba bevonható ügyfelek körét. A megoldást az ügyfelek számára továbbra is főként a hitelintézetek saját adósvédelmi programjai jelentik. A "legvégső eszközhöz" egyelőre nem folyamodnak a bankok. Így a kemény elvárások miatt hiába érdekli a bajba jutott hiteleseket a lakásmentő csomag. Mindenesetre a bankok egy része már hetek óta készül és mostanra készen áll a lakáshitelesek megsegítését célzó áthidaló kölcsön igénylések fogadására, és saját adósvédelmi programjuk keretein belül egyéb megoldásokat is kínálnak - derül ki az OTP Bank, a Budapest Bank és az MKB Bank segítő jobbot nyújtó konstrukcióiból.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 508

Nincs vége a hullámvasútnak a pénzpiacokon

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Nincs vége a hullámvasútnak a pénzpiacokon című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családLehet, hogy rövid az emlékezetünk, de én ekkora hullámvasútra devizában nem emlékszünk, mint amit a frank mutatott az utóbbi egy hétben. Ha három hete valaki azt mondta volna valaki, hogy "Fellélegezhetnek a frankhitelesek: 250-nél az árfolyam" címmel jelenhetünk meg cikket, valószínűleg harsány nevetésre fakadtunk volna. Hogy ez most mégis valósággá vált, az elegendő alapot biztosít egy hatalmas ötletbörzének. Ilyen hangulatban elkerülhetetlenül előjönnek a bankok felelősségét és esetleges részvételi kötelezettségét firtató felvetések.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 203

 
Csak Parodizálni Akarta Kiss Endre Farkas A Személyügyi Államtitkárt

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Csak parodizálni akarta Kiss Endre Farkas a személyügyi államtitkárt című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÁllítása szerint Szetey Gábort (a képen) csak parodizálni akarta Kiss Endre Farkas, aki a személyügyi államtitkárt rózsaszín háromszöggel ábrázoló képet készítette. A blogger terjedelmes közleményében elhatárolódott a szélsőséges ideológiáktól, mindekitől elnézést kért, kivéve Szetey Gábort.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 916

Karácsonyi adomány Székelykeresztúrnak

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Karácsonyi adomány Székelykeresztúrnak című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családAz utóbbi évtizedben nem volt olyan év, hogy szervezetünk a "Zöld Út" Caritas ne támogatta volna a határon túli magyar történelmi egyházak bevonásával az ott élőket.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 385

Az utasokkal fizetteti meg a BKV a végkielégítések árát?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Az utasokkal fizetteti meg a BKV a végkielégítések árát? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV jelenlegi mérlege szerint 3,17 milliárd forintot fizettek ki az elbocsátott alkalmazottak végkielégítésére 2007 óta. Miközben a jegyárak folyamatosan nőnek, a vállalat kölcsönre szorul veszteséges gazdálkodása miatt, a vezetők több tíz-, esetenként százmilliót nyernek állásuk elvesztésével.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 483

 
Baljós árnyak a BKV sztrájk körül

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Baljós árnyak a BKV sztrájk körül című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családE sorok írásakor már a 4. napja tart a BKV sztrájk. A budapesti embernek százezreinek okozott - és okoz továbbra is - napról-napra rengeteg bosszúságot és számtalan további gondot, mint például a kilátásba helyezett szmog riadó...
Részletek

Eddigi olvasások száma: 376

Leugrott a Westend tetejéről és így öngyilkos lett a szegedi cserbenhagyó gázoló

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Leugrott a Westend tetejéről és így öngyilkos lett a szegedi cserbenhagyó gázoló című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÖngyilkosságot követett el Budapesten az a 48 éves szegedi férfi, aki előző nap, július 25-én elütött egy lányt Szeged-Szentmihályon, majd a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta, és emiatt segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanújával országos elfogatóparancsot adtak ki ellene - közölte Dr. Szenti Szabolcs rendőr százados, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Szenti Szabolcs elmondta: egy 16 éves helybeli lány gyalogolt az út jobb oldalán, s egy arra haladó kisteherautó elütötte. A fiatal lányt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 610

Letették az új Audi gyár alapkövét Győrben

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Letették az új Audi gyár alapkövét Győrben című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család"Egy elhatározás testet öltött" - 2011. július 7--én letették az új győri Audi gyár alapkövét. Az ünnepségen Orbán Viktor miniszterelnök is jelen volt. Az új győri gyár várhatóan 2013-ra fog elkészülni; és a jelenlegivel szemben nem összeszerelést végez majd, hanem igazi gyártóbázis lesz, közvetlenül 2100 embernek ad munkát az eredetileg tervezett 1800 helyett, ezzel is tovább csökkentve a munkanélküliséget. A győri Audi gyárból várhatóan évi 125 000 jármű fog kigördülni. Ez az Audi negyedik olyan gyára, amelyben az autógyártás minden munkafázisát egy helyen végzik.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 763

 
Kihallgatták Draskovics Tibor volt pénzügyminisztert

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Kihallgatták Draskovics Tibor volt pénzügyminisztert című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családTanúként hallgatta ki az ügyészség Draskovics Tibor volt pénzügyminisztert és Karl Imre volt szocialista országgyűlési képviselőt a Paksi Atomerőmű Zrt. által 2008-ban megrendelt egyik tanulmány ügyében, amely 48 millió forintba került. A több mint két éve zajló nyomozás során eddig 61 embert hallgatott már ki tanúként a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI). Draskovics Tibor ennek ellenére cáfolta, hogy kihallgatták volna.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 208

Morvai Krisztina Nyílt Levele Demszky Gáborhoz

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Morvai Krisztina nyílt levele Demszky Gáborhoz című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMegrökönyödéssel olvastam, hogy ön tiltakozást szervez, szemkilövető törpepártjával együtt aláírásokat gyűjt a Magyar Gárda és a tervezett Honi Gárda megalakulása ellen. Pont ön, Demszky Gábor?
Részletek

Eddigi olvasások száma: 531

Segélyekből élő milliomost buktattak le az adóellenőrök

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Segélyekből élő milliomost buktattak le az adóellenőrök című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családAdóellenőrzést indított egy újfehértói lakos ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal észak-alföldi regionális főigazgatósága, mert a férfi úgy igényelt segélyt, hogy közben két ingatlant vásárolt több mint 28 millió forintért - tájékoztatta a Megyei Sajtószolgálatot az illetékes szerv.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 240

 

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDI AKKOR IS INGYENES, AMIKOR HASZNÁLOD!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - fórum - haza - kultúra - képek - nemzeti - történelem - hírek - család - politika - magyarországon
A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Adja fel ingyenesen hirdetését az Apró Net oldalán és az hamarosan célba ér!

Vissza az oldal tetejére. - politika - család - magyarországon - fórum - haza - képek - nemzeti - hírek - történelem - kultúra

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

INGYEN LETÖLTHETŐ FACEBOOKRA VALÓ GYÖNYÖRŰ BORÍTÓKÉPEK NEM CSAK LÁNYOKNAK!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Képek | Fórum | Weboldal Ajánlása | Tagjaink | Főoldal


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
GLS futár állás, csomagküldő szolgálat - csomagkövetés, kedvező tarifák!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
A keresztény társkereső oldal!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu