ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


ISMERJ MEG ÚJ EMBEREKET A KERESZTÉNY RANDIN!

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - haza - hírek - fórum - nemzeti - kultúra - család - politika - magyarországon - képek - történelem
A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Adja fel ingyenesen hirdetését az Apró Net oldalán és az hamarosan célba ér!

Vissza az oldal tetejére. - politika - kultúra - képek - fórum - haza - magyarországon - történelem - hírek - nemzeti - család

FŐOLDAL / HÍREK

Segélyekből élő milliomost buktattak le az adóellenőrök

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Segélyekből élő milliomost buktattak le az adóellenőrök című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családAdóellenőrzést indított egy újfehértói lakos ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal észak-alföldi regionális főigazgatósága, mert a férfi úgy igényelt segélyt, hogy közben két ingatlant vásárolt több mint 28 millió forintért - tájékoztatta a Megyei Sajtószolgálatot az illetékes szerv.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 291

Ismét rekord szintre drágult a frank

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Ismét rekord szintre drágult a frank című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családHa kevéssel is, de átlépte a 255 forintos szintet a svájci frank árfolyama, ezután azonban erősödött a forint. Ha a frank elérné a 275 forintos szintet, akkor az a frankban eladósodott devizahiteleseknél további átlagos 15-20 százalékos törlesztőrészlet emelkedést hoz majd. Szakértők szerint egyébként közel van az, amikor egy frankért ugyanannyit kell majd fizetni, mint egy euróért.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 238

Leugrott a Westend tetejéről és így öngyilkos lett a szegedi cserbenhagyó gázoló

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Leugrott a Westend tetejéről és így öngyilkos lett a szegedi cserbenhagyó gázoló című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÖngyilkosságot követett el Budapesten az a 48 éves szegedi férfi, aki előző nap, július 25-én elütött egy lányt Szeged-Szentmihályon, majd a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta, és emiatt segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanújával országos elfogatóparancsot adtak ki ellene - közölte Dr. Szenti Szabolcs rendőr százados, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Szenti Szabolcs elmondta: egy 16 éves helybeli lány gyalogolt az út jobb oldalán, s egy arra haladó kisteherautó elütötte. A fiatal lányt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 744

 
Pesterzsébeten csomagokat osztottak

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Pesterzsébeten csomagokat osztottak című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családKözel húsz pesterzsébeti család örülhetett a "Zöld Út Caritas" társadalmi szervezet segítségének. Az alapvető élelmiszer, édesség és háztartási cikkekből összeállított ajándékcsomag kellemes meglepetést okozott a nehéz anyagi helyzetben élőknek.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 522

Megbénította a BKV sztrájk Budapest közlekedését

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Megbénította a BKV sztrájk Budapest közlekedését című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMivel a megegyezés elmaradt a bérekről és a kollektív szerződésről; határozatlan ideig sztrájkolnak a BKV-dolgozói. Nem járnak a buszok, és bizonytalan a villamosok, és a HÉV közlekedése is a fővárosban.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 501

A hősi halott tűzoltókra emlékeztek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A hősi halott tűzoltókra emlékeztek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÖt évvel ezelőtt, 2006. augusztus 8-án a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületének alagsori lőterében keletkezett tűz oltása közben Horváth Ákos tűzoltó hadnagy, Pintér Gábor tűzoltó főhadnagy és Reppman Károly tűzoltó hadnagy hősi halált haltak. Mivel egyikük egy Fejér megyei lánglovag volt a fehérvári laktanyában emléket állítottak a bajtársaknak, az udvaron felsorakoztak a tűzoltóautók a legénységgel, akik három darab sisakot tartottak a kezükben, közben a fény és hangjelzést is bekapcsolták. Magyarország legsúlyosabb tűzoltó-tragédiájára az egész országban megemlékeztek.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1350

 
Lesz e TV 20 adás az új kábelrendszeren?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Lesz e TV 20 adás az új kábelrendszeren? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családTavaly nyáron sok bosszúságnak volt kitéve a pesterzsébeti lakótelepen élők többsége. Mint kiderült, kábelfektetési munkálatok folytak. A helybéliek értetetlenül szemlélték a munkálatokat, mondván, van már elég kábelcsatorna a falakon, minek ide még egy. Feldúlták a parkokat, járdákat.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1028

Pesterzsébeten járt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Pesterzsébeten járt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV botrány kezdetéről, okairól, felelőseiről és a pesterzsébeti tömegközlekedés javításának jövőbeli módjairól beszélt Vitézy Dávid, a VEKE elnöke, a BKV felügyelő bizottságának Fideszes delegáltja szeptember 15-én, a Fidesz képviselői által szervezett lakossági fórumon.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 639

Gardedámot kaptak a BKV-ellenőrök - közterület-felügyelőket vetnek be a bliccelők ellen

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Gardedámot kaptak a BKV-ellenőrök - közterület-felügyelőket vetnek be a bliccelők ellen című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV ellenőrein kívül ezentúl közterület-felügyelők is dolgoznak néhány fővárosi BKV-járaton. A bliccelőket akarják így hatékonyabban kiszűrni.
A főváros vezetése és a Budapesti Közlekedési Központ által kezdeményezett, majd az Országgyűlés által elfogadott törvénymódosítás alapján a budapesti tömegközlekedési eszközökön 2011. január 11-étől a közterület-felügyelők is részt vesznek a jegyellenőrzésben. A megállapodás alapján január 11-étől a közterület-felügyelők - természetesen előzetes képzést követően - a BKV-ellenőrökkel közösen láttak el szolgálatot. Az eredményes munka érdekében a jövőben sokkal szorosabb együttműködés várható a Fővárosi Közterület-felügyelet, a BKK és a BKV között.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 704

 
Gubacsi bográcsparti

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Gubacsi bográcsparti című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMegrendezte a Nemzeti Fórum és a "Zöld út" Caritas szervezet a már hagyománynak számító bográcspartiját Gubacson, október 4-én.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 488

Jó erőben a forint

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Jó erőben a forint című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család2011. 07. 07.-én kivirultak a piacok: az euró látványos erőre kapott, és ezzel párhuzamosan a forint is rákapcsolt. Ennek hátterében a kedvező amerikai makrogazdasági adatok, valamint az EKB elnökének sajtótájékoztatóján elhangzottak állnak. A forint euróval szembeni árfolyama a 262-es szintet is megközelítette, amire legutóbb tavaly áprilisban volt példa. Ekkor 263,20 - 263,40 forintért jegyezték az eurót a nemzetközi devizapiacon, a svájci frankért 184,30, a dollárért pedig 193,80 forintot kellett adni. Az euró jegyzése fokozatosan ereszkedett lejjebb - az alacsony forgalmú - kereskedésben. Devizapiaci kereskedők szerint a következő napokban szűk sávban folytatódhat a kereskedés a forint piacán az elkövetkező napokban.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 352

Megúszhatja a börtönt Stohl András

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Megúszhatja a börtönt Stohl András című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családStohl András megúszta a börtönt, legalább is szeptember hatodikáig biztosan. Egyesek biztosak abban, hogy már most eldőlt, a színészt kihúzzák a bajból. Esetleg erre utalhat az is, hogy halogatják az ítéletet. Sajtóértesülések szerint a színész okozta baleset sérültjénél, Kaincz Pali bácsinál nem állapított meg maradandó egészségkárosodást az igazságügyi orvos szakértő, sántaságának oka tehát nem a balesetben elszenvedett csonttörés, így Stohl András a korábbinál jóval enyhébb ítéletre számíthat. Akár külön is tárgyalhatják az ittas vezetést, a közúti balesetet és a drogügyet. A vád a bíróságon is módosulhat, amely ez esetben legfeljebb három évig terjedő szabadságvesztés lehet, ez pedig lehetségessé tenné a felfüggesztett szabadságvesztést.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 349

 

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDIN A RANDEVÚIG IS ELJUTHATSZ ANNÉLKÜL, HOGY FIZETNÉL!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - fórum - magyarországon - történelem - hírek - nemzeti - képek - haza - kultúra - politika - család
BEST OF GYAKORI KÉRDÉSEK KÜLÖNBÖZŐ KATEGÓRIÁKBAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

A TE apród itt van már?

Vissza az oldal tetejére. - politika - hírek - képek - magyarországon - történelem - fórum - haza - kultúra - család - nemzeti

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

GYÖNYÖRŰ, IDÉZETES, INGYEN ELÉRHETŐ FACEBOOKOS TÉLI BORÍTÓKÉPEK!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Hírek | Alapszabály | Programok | Képek | Tagjaink


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Ha weblapkészítés, akkor Blasius Info!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Zenék Online: SP, Janicsák Veca, toplista, nagykoncertek, letöltések!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu