ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ISMERJ MEG ÚJ EMBEREKET A KERESZTÉNY RANDIN!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - képek - kultúra - haza - család - politika - történelem - nemzeti - magyarországon - fórum - hírek
KÉRDEZZ BÁTRAN, VÁLASZOLJ OKOSAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Adja fel ingyenesen apróhirdetését 2 perc alatt, hogy naponta több ezren megtekinthessék azt!

Vissza az oldal tetejére. - fórum - család - haza - képek - hírek - magyarországon - politika - kultúra - nemzeti - történelem

FŐOLDAL / HÍREK

Morvai Krisztina Nyílt Levele Demszky Gáborhoz

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Morvai Krisztina nyílt levele Demszky Gáborhoz című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMegrökönyödéssel olvastam, hogy ön tiltakozást szervez, szemkilövető törpepártjával együtt aláírásokat gyűjt a Magyar Gárda és a tervezett Honi Gárda megalakulása ellen. Pont ön, Demszky Gábor?
Részletek

Eddigi olvasások száma: 530

Kihallgatták Draskovics Tibor volt pénzügyminisztert

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Kihallgatták Draskovics Tibor volt pénzügyminisztert című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családTanúként hallgatta ki az ügyészség Draskovics Tibor volt pénzügyminisztert és Karl Imre volt szocialista országgyűlési képviselőt a Paksi Atomerőmű Zrt. által 2008-ban megrendelt egyik tanulmány ügyében, amely 48 millió forintba került. A több mint két éve zajló nyomozás során eddig 61 embert hallgatott már ki tanúként a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI). Draskovics Tibor ennek ellenére cáfolta, hogy kihallgatták volna.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 207

Megbénította a BKV sztrájk Budapest közlekedését

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Megbénította a BKV sztrájk Budapest közlekedését című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMivel a megegyezés elmaradt a bérekről és a kollektív szerződésről; határozatlan ideig sztrájkolnak a BKV-dolgozói. Nem járnak a buszok, és bizonytalan a villamosok, és a HÉV közlekedése is a fővárosban.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 407

 
Új díszkivilágítást kapott a Parlament

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Új díszkivilágítást kapott a Parlament című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családFél órás próbaüzemmel tesztelték 2011. augusztus 12-én a Parlament augusztus 20-án debütáló új díszkivilágítását közel egy héttel annak hivatalos próbája előtt. A Parlament díszkivilágítására két terv is volt, amiből végül az egységes világítást választották a szofisztikáltabb fény - árnyék játékkal elért plasztikus hatás helyett. Az egységes megvilágítás nem azt jelenti azonban, hogy az épület csupán a köré helyezett reflektorokból kap fényt. Telepítettek lámpákat a homlokzatokra, a tetőzetre, a fülkékbe és az oszlopokra is. Így megvan a lehetősége annak, hogy később a sziluettekkel játszó, az árnyékokat is megjelenítő világításra váltsanak.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 456

Megúszhatja a börtönt Stohl András

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Megúszhatja a börtönt Stohl András című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családStohl András megúszta a börtönt, legalább is szeptember hatodikáig biztosan. Egyesek biztosak abban, hogy már most eldőlt, a színészt kihúzzák a bajból. Esetleg erre utalhat az is, hogy halogatják az ítéletet. Sajtóértesülések szerint a színész okozta baleset sérültjénél, Kaincz Pali bácsinál nem állapított meg maradandó egészségkárosodást az igazságügyi orvos szakértő, sántaságának oka tehát nem a balesetben elszenvedett csonttörés, így Stohl András a korábbinál jóval enyhébb ítéletre számíthat. Akár külön is tárgyalhatják az ittas vezetést, a közúti balesetet és a drogügyet. A vád a bíróságon is módosulhat, amely ez esetben legfeljebb három évig terjedő szabadságvesztés lehet, ez pedig lehetségessé tenné a felfüggesztett szabadságvesztést.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 276

Lesz e TV 20 adás az új kábelrendszeren?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Lesz e TV 20 adás az új kábelrendszeren? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családTavaly nyáron sok bosszúságnak volt kitéve a pesterzsébeti lakótelepen élők többsége. Mint kiderült, kábelfektetési munkálatok folytak. A helybéliek értetetlenül szemlélték a munkálatokat, mondván, van már elég kábelcsatorna a falakon, minek ide még egy. Feldúlták a parkokat, járdákat.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 927

 
Fogdába vitték Berki Krisztiánt a Fradi volt vezetőjét

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Fogdába vitték Berki Krisztiánt a Fradi volt vezetőjét című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családIsmét reflektorfénybe került a Ferencváros (az FTC Zrt.) korábbi - a luxust kedvelő - vezérigazgatója, a csapat tönkretevője. Ezúttal nem verekedett össze senkivel egy szórakozóhelyen, hanem rosszul választotta meg a parkolóhelyét. A szabálytalanul parkoló Bentley miatt szúrták ki a rendőrök az egyébként körözött Berki Krisztiánt, aki saját szavai szerint csak most tudta meg, hogy egy korábbi, közúti nézeteltérésből adódó ügy miatt országos körözés van érvényben ellene, amiért az éjszakát fogdában kellett töltenie a volt kapusnak.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 5772

Veress Gabriella Lemond

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Veress Gabriella lemond című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család2007. augusztus 29., szerda - Veress Gabriella a mai napon bejelentette a XX. kerületi önkormányzat Fidesz-frakciójából való kilépését, valamint önkormányzati képviselői mandátumáról való lemondását.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1985

A 19-es buszjárat már nem megy be a városközpontba - ennyire számít 5000 ember közlekedése?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A 19-es buszjárat már nem megy be a városközpontba - ennyire számít 5000 ember közlekedése? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Határ út környékén lakók tiltakoznak az ellen, hogy a 19-es buszjárat már nem viszi őket a városközpontba és csak átszállással tudják megközelíteni az ottani intézményeket. Az óvodába úgy jutnak el, hogy buszra fel és buszról le, aztán buszra fel és buszról le.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 376

 
Letöltendő börtönbüntetést kaphatnak a West Balkán tragédia a felelősei

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Letöltendő börtönbüntetést kaphatnak a West Balkán tragédia a felelősei című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családFogházbüntetést indítványoz az ügyészség a januári, három halálos áldozatot követelő West Balkán-rendezvény szervezőinek. A vádiratból kiderül, hogy négy ember lehet felelős a tragédiáért. Az egyik áldozat családja a kerületi jegyző ellen is pert kíván indítani. Elkészült a vádirat a három lány, a 17 éves K. Kinga, a 24 éves R. Rita és a 17 éves Cs. Emese halálával végződő West Balkán-tragédia ügyében. A január 15-én történt szerencsétlenség során a Nyugati téri szórakozóhelyen pánikba esett bulizók taposták őket agyon a lépcsőházban.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 232

Gardedámot kaptak a BKV-ellenőrök - közterület-felügyelőket vetnek be a bliccelők ellen

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Gardedámot kaptak a BKV-ellenőrök - közterület-felügyelőket vetnek be a bliccelők ellen című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV ellenőrein kívül ezentúl közterület-felügyelők is dolgoznak néhány fővárosi BKV-járaton. A bliccelőket akarják így hatékonyabban kiszűrni.
A főváros vezetése és a Budapesti Közlekedési Központ által kezdeményezett, majd az Országgyűlés által elfogadott törvénymódosítás alapján a budapesti tömegközlekedési eszközökön 2011. január 11-étől a közterület-felügyelők is részt vesznek a jegyellenőrzésben. A megállapodás alapján január 11-étől a közterület-felügyelők - természetesen előzetes képzést követően - a BKV-ellenőrökkel közösen láttak el szolgálatot. Az eredményes munka érdekében a jövőben sokkal szorosabb együttműködés várható a Fővárosi Közterület-felügyelet, a BKK és a BKV között.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 619

A hősi halott tűzoltókra emlékeztek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A hősi halott tűzoltókra emlékeztek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÖt évvel ezelőtt, 2006. augusztus 8-án a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületének alagsori lőterében keletkezett tűz oltása közben Horváth Ákos tűzoltó hadnagy, Pintér Gábor tűzoltó főhadnagy és Reppman Károly tűzoltó hadnagy hősi halált haltak. Mivel egyikük egy Fejér megyei lánglovag volt a fehérvári laktanyában emléket állítottak a bajtársaknak, az udvaron felsorakoztak a tűzoltóautók a legénységgel, akik három darab sisakot tartottak a kezükben, közben a fény és hangjelzést is bekapcsolták. Magyarország legsúlyosabb tűzoltó-tragédiájára az egész országban megemlékeztek.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1255

 

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - fórum - magyarországon - történelem - képek - haza - politika - hírek - nemzeti - kultúra - család
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Akár elad, akár vesz, az Apró Net oldalán jó helyen jár!

Vissza az oldal tetejére. - hírek - kultúra - nemzeti - magyarországon - politika - fórum - család - képek - haza - történelem

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

A LEGSZEBB FACEBOOK IDŐVONALRA VALÓ BORÍTÓKÉPEK, AMIKNEK INGYENES A LETÖLTÉSE!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Tagjaink | Főoldal | Képek | Hírek | Weboldal Ajánlása


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Hasznos linkek egy helyen. - Aki keres, az itt biztosan talál!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Ha weblapkészítés, akkor Blasius Info!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu