ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A KERESZTÉNY RANDIN A LEVELEZÉS ÉS A PROFILOK MEGTEKINTÉSE IS INGYENES!

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDIN RÁD TALÁL AZ IGAZI TÁRS ÉS A BOLDOGSÁG!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - kultúra - fórum - hírek - nemzeti - magyarországon - politika - képek - történelem - haza - család
BEST OF GYAKORI KÉRDÉSEK KÜLÖNBÖZŐ KATEGÓRIÁKBAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

A TE apród itt van már?

Vissza az oldal tetejére. - hírek - nemzeti - történelem - magyarországon - képek - kultúra - fórum - haza - család - politika

FŐOLDAL / HÍREK

A Lánchíd Rádió Online Közleménye

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A Lánchíd Rádió Online közleménye című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Lánchíd Rádió internetes honlapjára ma délelőtt egy olyan kép került fel, amely Szetey Gábort, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát megengedhetetlen és sértő módon ábrázolja. A képet eltávolítottuk.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1112

Gubacsi bográcsparti

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Gubacsi bográcsparti című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMegrendezte a Nemzeti Fórum és a "Zöld út" Caritas szervezet a már hagyománynak számító bográcspartiját Gubacson, október 4-én.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 403

Morvai Krisztina Nyílt Levele Demszky Gáborhoz

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Morvai Krisztina nyílt levele Demszky Gáborhoz című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMegrökönyödéssel olvastam, hogy ön tiltakozást szervez, szemkilövető törpepártjával együtt aláírásokat gyűjt a Magyar Gárda és a tervezett Honi Gárda megalakulása ellen. Pont ön, Demszky Gábor?
Részletek

Eddigi olvasások száma: 535

 
Csak Parodizálni Akarta Kiss Endre Farkas A Személyügyi Államtitkárt

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Csak parodizálni akarta Kiss Endre Farkas a személyügyi államtitkárt című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÁllítása szerint Szetey Gábort (a képen) csak parodizálni akarta Kiss Endre Farkas, aki a személyügyi államtitkárt rózsaszín háromszöggel ábrázoló képet készítette. A blogger terjedelmes közleményében elhatárolódott a szélsőséges ideológiáktól, mindekitől elnézést kért, kivéve Szetey Gábort.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 934

Stabilizálódott a forint a főbb devizákhoz képest

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Stabilizálódott a forint a főbb devizákhoz képest című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családEgyre inkább beteljesedni látszik az a júniusi jóslat, miszerint a frank addig erősödik, amíg végül egy eurót fog érni egy frank. Szűk sávban ingadozva, nagyjából stabilan tartotta magát a forint a svájci frankkal szemben - úgy tűnik, a SNB árfolyamrögzítésének akár tartós hatása is lehet, ahogy arra kommentárjában Karsai Péter, a Commerzbank Treasury munkatársa felhívta a figyelmet. A stabil árfolyamok mindenképpen jót jelentenek a devizahiteleseknek, akinek megsegítéséről Matolcsy György és Simor András jegybankelnök további egyeztetéseket folytatott a múlt heti, közgazdászokkal tartott konzultáció után.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 187

Visszadobták az MSZP népszavazási kezdeményezését

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Visszadobták az MSZP népszavazási kezdeményezését című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családNépszavazást írt volna ki a visszamenőleges jogalkotás betiltásáért az MSZP, az Országos Választási Bizottság (OVB) azonban visszautasította a szocialista kezdeményezést derült ki a valasztas.hu-n olvasható határozatból. Az OVB a homályos "hátrányos" jelentésű szó miatt döntött így. Az MSZP elnöke, Mesterházy Attila szerint elfogadhatatlan az OVB határozata. Mesterházy Attila közleményben tudatta az MTI-vel, hogy benyújtotta kifogását az Alkotmánybíróságnak (Ab), miután az OVB elutasította népszavazási kezdeményezését.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 197

 
A hősi halott tűzoltókra emlékeztek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A hősi halott tűzoltókra emlékeztek című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családÖt évvel ezelőtt, 2006. augusztus 8-án a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületének alagsori lőterében keletkezett tűz oltása közben Horváth Ákos tűzoltó hadnagy, Pintér Gábor tűzoltó főhadnagy és Reppman Károly tűzoltó hadnagy hősi halált haltak. Mivel egyikük egy Fejér megyei lánglovag volt a fehérvári laktanyában emléket állítottak a bajtársaknak, az udvaron felsorakoztak a tűzoltóautók a legénységgel, akik három darab sisakot tartottak a kezükben, közben a fény és hangjelzést is bekapcsolták. Magyarország legsúlyosabb tűzoltó-tragédiájára az egész országban megemlékeztek.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1283

Végre: ősszel vádat emelhetnek Hagyó Miklós és társai ellen

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Végre: ősszel vádat emelhetnek Hagyó Miklós és társai ellen című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családLegkésőbb novemberben megkezdődhet a vádemelés Hagyó Miklós, egykori MSZP-s főpolgármester-helyettes és húsz társa ellen hűtlen kezelés, sikkasztás és más bűncselekmények elkövetése miatt. A rendőrség szerint felgyorsulhatnak a fővárosnál, az önkormányzati cégeknél és beruházásoknál zajló nyomozások is. Huszonegy gyanúsított, több mint nyolcvan kihallgatott ember, 25 házkutatás és többirodányi lefoglalt anyag után megkezdhetik Hagyó Miklósék ellen irányuló vádemelést. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője elmondta, az iratismertetés után kezdődhet meg a vádelőkészítés.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 195

700 milliárddal lehetne több a nyugdíjvagyon értéke

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének 700 milliárddal lehetne több a nyugdíjvagyon értéke című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családLegkevesebb 700 milliárd forinttal lenne nagyobb ma a hazai nyugdíjvagyon értéke, ha tizenhárom évvel ezelőtt nem vezetik be a kötelező magán-nyugdíjpénztári rendszert Magyarországon, illetve ha a pénztárak állampapírokba fektették volna a pénzt - így összegezhető az erről szóló kormányzati jelentés. A miniszterelnök környezetében most nem véletlenül vizsgálják azt is, hogy "mennyi lehetett volna az annyi", hiszen a több száz milliárdos különbözet olyan óriási összeget jelent, amelyből például fejenként több mint egymillió forintot lehetne kifizetni azoknak, akik egyetlen forint reálhozamot sem kaptak megtakarításaik után.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 197

 
Karácsonyi adomány Székelykeresztúrnak

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Karácsonyi adomány Székelykeresztúrnak című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családAz utóbbi évtizedben nem volt olyan év, hogy szervezetünk a "Zöld Út" Caritas ne támogatta volna a határon túli magyar történelmi egyházak bevonásával az ott élőket.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 395

Ez már nem tévedés!

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Ez már nem tévedés! című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családPesterzsébeten a Topánka u. 3. és Helsinki út 1. közötti füves területek korláttal való bekerítése egy régi ígérete Szabados Ákos polgármesternek. A legutóbbi tájékoztatást ez ügyben Lászik Attila osztályvezető úrtól kaptam, miszerint áprilisban a munkálatokat elkezdik.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 402

Nincs vége a hullámvasútnak a pénzpiacokon

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Nincs vége a hullámvasútnak a pénzpiacokon című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családLehet, hogy rövid az emlékezetünk, de én ekkora hullámvasútra devizában nem emlékszünk, mint amit a frank mutatott az utóbbi egy hétben. Ha három hete valaki azt mondta volna valaki, hogy "Fellélegezhetnek a frankhitelesek: 250-nél az árfolyam" címmel jelenhetünk meg cikket, valószínűleg harsány nevetésre fakadtunk volna. Hogy ez most mégis valósággá vált, az elegendő alapot biztosít egy hatalmas ötletbörzének. Ilyen hangulatban elkerülhetetlenül előjönnek a bankok felelősségét és esetleges részvételi kötelezettségét firtató felvetések.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 213

 

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ONLINE RANDIZÁS INGYENESEN, KERESZTÉNY MÓDON EGYEDÜLÁLLÓKNAK: WWW.KERESZTENYRANDI.HU!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - nemzeti - fórum - magyarországon - képek - család - haza - politika - hírek - történelem - kultúra
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Ha szüksége van valamire, akkor az Apró Net oldalán a több száz apróhirdetés között biztosan megtalálja amit keres!

Vissza az oldal tetejére. - hírek - haza - család - politika - magyarországon - történelem - fórum - képek - kultúra - nemzeti

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

FACEBOOKOS GYÖNYÖRŰ HALLOWEEN BORÍTÓKÉPEK LÁNYOKNAK ÉS FIÚKNAK EGYARÁNT!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Hírek | Weboldal Ajánlása | Alapszabály | Képek | Fórum


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
A keresztény társkereső oldal!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Zenék Online: SP, Janicsák Veca, toplista, nagykoncertek, letöltések!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu