ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDI AKKOR IS INGYENES, AMIKOR HASZNÁLOD!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - hírek - fórum - kultúra - nemzeti - történelem - család - politika - képek - magyarországon - haza
A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Akár elad, akár vesz, az Apró Net oldalán jó helyen jár!

Vissza az oldal tetejére. - hírek - politika - fórum - család - történelem - képek - haza - kultúra - nemzeti - magyarországon

FŐOLDAL / HÍREK

A 19-es buszjárat már nem megy be a városközpontba - ennyire számít 5000 ember közlekedése?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A 19-es buszjárat már nem megy be a városközpontba - ennyire számít 5000 ember közlekedése? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Határ út környékén lakók tiltakoznak az ellen, hogy a 19-es buszjárat már nem viszi őket a városközpontba és csak átszállással tudják megközelíteni az ottani intézményeket. Az óvodába úgy jutnak el, hogy buszra fel és buszról le, aztán buszra fel és buszról le.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 364

Idén 29. alkalommal tartották meg a hagyományos Balaton-átúszást

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Idén 29. alkalommal tartották meg a hagyományos Balaton-átúszást című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA már régi hagyománynak számító Balaton-átúszás, ami évről - évre hatalmas tömegeket vonz. Az eredeti tervek szerint idén július 2-án került volna megrendezésre, de a változékony, rossz időjárás miatt ezt többször is el kellett halasztani (július 3, 22, 23, 24, 29, 30, 31), míg végül augusztus 6.-ára kedvezőre fordult az időjárás, így a 29. alkalommal is megtarthatták az idei a Balaton-átúszást. A Révfülöp és Balatonboglár között megrendezésre kerülő Balaton átúszás 5200 méteres távját évente ezrek teljesítik a fiatal korosztálytól kezdve az idősekig.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 234

Veress Gabriella Lemond

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Veress Gabriella lemond című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család2007. augusztus 29., szerda - Veress Gabriella a mai napon bejelentette a XX. kerületi önkormányzat Fidesz-frakciójából való kilépését, valamint önkormányzati képviselői mandátumáról való lemondását.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1948

 
Az utasokkal fizetteti meg a BKV a végkielégítések árát?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Az utasokkal fizetteti meg a BKV a végkielégítések árát? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA BKV jelenlegi mérlege szerint 3,17 milliárd forintot fizettek ki az elbocsátott alkalmazottak végkielégítésére 2007 óta. Miközben a jegyárak folyamatosan nőnek, a vállalat kölcsönre szorul veszteséges gazdálkodása miatt, a vezetők több tíz-, esetenként százmilliót nyernek állásuk elvesztésével.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 467

Megúszhatja a börtönt Stohl András

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Megúszhatja a börtönt Stohl András című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családStohl András megúszta a börtönt, legalább is szeptember hatodikáig biztosan. Egyesek biztosak abban, hogy már most eldőlt, a színészt kihúzzák a bajból. Esetleg erre utalhat az is, hogy halogatják az ítéletet. Sajtóértesülések szerint a színész okozta baleset sérültjénél, Kaincz Pali bácsinál nem állapított meg maradandó egészségkárosodást az igazságügyi orvos szakértő, sántaságának oka tehát nem a balesetben elszenvedett csonttörés, így Stohl András a korábbinál jóval enyhébb ítéletre számíthat. Akár külön is tárgyalhatják az ittas vezetést, a közúti balesetet és a drogügyet. A vád a bíróságon is módosulhat, amely ez esetben legfeljebb három évig terjedő szabadságvesztés lehet, ez pedig lehetségessé tenné a felfüggesztett szabadságvesztést.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 270

Baljós árnyak a BKV sztrájk körül

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Baljós árnyak a BKV sztrájk körül című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családE sorok írásakor már a 4. napja tart a BKV sztrájk. A budapesti embernek százezreinek okozott - és okoz továbbra is - napról-napra rengeteg bosszúságot és számtalan további gondot, mint például a kilátásba helyezett szmog riadó...
Részletek

Eddigi olvasások száma: 363

 
Megbénította a BKV sztrájk Budapest közlekedését

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Megbénította a BKV sztrájk Budapest közlekedését című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMivel a megegyezés elmaradt a bérekről és a kollektív szerződésről; határozatlan ideig sztrájkolnak a BKV-dolgozói. Nem járnak a buszok, és bizonytalan a villamosok, és a HÉV közlekedése is a fővárosban.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 394

Gubacsi bográcsparti

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Gubacsi bográcsparti című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családMegrendezte a Nemzeti Fórum és a "Zöld út" Caritas szervezet a már hagyománynak számító bográcspartiját Gubacson, október 4-én.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 369

A Lánchíd Rádió Online Közleménye

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének A Lánchíd Rádió Online közleménye című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családA Lánchíd Rádió internetes honlapjára ma délelőtt egy olyan kép került fel, amely Szetey Gábort, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát megengedhetetlen és sértő módon ábrázolja. A képet eltávolítottuk.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 1067

 
Letették az új Audi gyár alapkövét Győrben

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Letették az új Audi gyár alapkövét Győrben című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család"Egy elhatározás testet öltött" - 2011. július 7--én letették az új győri Audi gyár alapkövét. Az ünnepségen Orbán Viktor miniszterelnök is jelen volt. Az új győri gyár várhatóan 2013-ra fog elkészülni; és a jelenlegivel szemben nem összeszerelést végez majd, hanem igazi gyártóbázis lesz, közvetlenül 2100 embernek ad munkát az eredetileg tervezett 1800 helyett, ezzel is tovább csökkentve a munkanélküliséget. A győri Audi gyárból várhatóan évi 125 000 jármű fog kigördülni. Ez az Audi negyedik olyan gyára, amelyben az autógyártás minden munkafázisát egy helyen végzik.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 749

Nincs vége a hullámvasútnak a pénzpiacokon

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Nincs vége a hullámvasútnak a pénzpiacokon című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családLehet, hogy rövid az emlékezetünk, de én ekkora hullámvasútra devizában nem emlékszünk, mint amit a frank mutatott az utóbbi egy hétben. Ha három hete valaki azt mondta volna valaki, hogy "Fellélegezhetnek a frankhitelesek: 250-nél az árfolyam" címmel jelenhetünk meg cikket, valószínűleg harsány nevetésre fakadtunk volna. Hogy ez most mégis valósággá vált, az elegendő alapot biztosít egy hatalmas ötletbörzének. Ilyen hangulatban elkerülhetetlenül előjönnek a bankok felelősségét és esetleges részvételi kötelezettségét firtató felvetések.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 186

Lesz e TV 20 adás az új kábelrendszeren?

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Lesz e TV 20 adás az új kábelrendszeren? című cikkének az illusztrációja. - nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - családTavaly nyáron sok bosszúságnak volt kitéve a pesterzsébeti lakótelepen élők többsége. Mint kiderült, kábelfektetési munkálatok folytak. A helybéliek értetetlenül szemlélték a munkálatokat, mondván, van már elég kábelcsatorna a falakon, minek ide még egy. Feldúlták a parkokat, járdákat.
Részletek

Eddigi olvasások száma: 911

 

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDIN A LEVELEZÉS ÉS A PROFILOK MEGTEKINTÉSE IS INGYENES!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - hírek - politika - történelem - képek - kultúra - magyarországon - nemzeti - haza - család - fórum
A LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Az Apró Net oldalán 70 kategóriában adhatja fel TELJESEN INGYENESEN apróhirdetését!

Vissza az oldal tetejére. - politika - család - magyarországon - haza - hírek - kultúra - nemzeti - fórum - történelem - képek

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

INGYEN ELÉRHETŐ GYÖNYÖRŰ BORÍTÓKÉPEK FACEBOOK IDŐVONALRA!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Alapszabály | Képek | Hírek | Weboldal Ajánlása | Fórum


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Szellemi Termékeket Fejlesztő és Koordináló Kreatív Szövetség (SzFK)
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
A keresztény társkereső oldal!
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu