ISMERD MEG ŐKET IS A KERESZTÉNY RANDIN!


A KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!

ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ONLINE RANDIZÁS INGYENESEN, KERESZTÉNY MÓDON EGYEDÜLÁLLÓKNAK: WWW.KERESZTENYRANDI.HU!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - történelem - kultúra - hírek - fórum - nemzeti - haza - család - magyarországon - képek - politika
KÉRDEZZ BÁTRAN, VÁLASZOLJ OKOSAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Ha keres valamit vagy eladna, akkor az Apró Net oldalán 70 kategóriában ingyenesen megteheti!

Vissza az oldal tetejére. - kultúra - magyarországon - politika - család - nemzeti - fórum - hírek - haza - képek - történelem

FŐOLDAL / HÍREK / Gusztustalan pénzosztás a ballib médiának

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Gusztustalan pénzosztás a ballib médiának című cikkének az illusztrációja. - kultúra - történelem - hírek - család - haza - képek - fórum - nemzeti - politika - magyarországon Ismét a holdudvar gazdagodik állami forrásból.
2007. július Magyar Nemzet cikke.
Ismét taroltak a kormány holdudvarához tartozó cégek és médiumok a munkaügyi minisztérium egyik szervezetének pályázatán. A szerencsések között van például a balliberális Népszava korábbi és a Vasárnapi Hírek jelenlegi kiadója, a Klubrádió, a Metro hírújság, Juszt László családi cége és a Hit Gyülekezete egyik érdekeltsége is. A pénz odaítéléséről Kiss Péter döntött még munkaügyi miniszterként.
Összesen 44 millió forinttal gazdagodott több kormány közeli cég és médium a munkaügyi minisztériumhoz tartozó Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI) pályázatán, amelyet a felnőttképzést népszerűsítő műsorok, oktatófilmek készítésére írtak ki. A győztesekről és a nekik megítélt összegről még Kiss Péter döntött munkaügyi miniszterként márciusban, de az eredmények csak később kerültek fel az NSZFI honlapjára. A pályázat célja a kiírás szerint a tanulás és a képzés népszerűsítése volt.
A nyertesek között van például a balliberális Vasárnapi Hírek című lap kiadója, amely 2,5 millió forinthoz jutott. A VH Kiadó Kft.-nek egyébként az az Editorial Kft. a többségi tulajdonosa, amely a kormány közeli Népszava kiadója. Maga a Népszava sem maradt ki a pénzosztásból, a laphoz köthető Diario Kft. 4,5 millió forintot kapott. Ugyanennyi pénzt nyert el a Klubrádió, míg a Metro hírújságot kiadó MTG Metro Gratis Kft. 3,5 millió forintot kapott. 19 millió forintot ítélt meg a munkaügyi miniszter a Hadar Gold Ingatlanforgalmazó Kft.-nek. Az izraeli üzletemberek által 2000-ben alapított cég 2004-ben került a Hit Gyülekezete érdekeltségébe. Tízmillió forinthoz jutott Juszt László családi cége, a Beacon International Kft. is.
Arra a kérdésünkre, hogy a pénzek odaítélésében szerepet játszott-e a politikai kötődés, a munkaügyi tárca sajtóosztályán azt a választ kaptuk: a pályázatok elbírálása szakmai alapon történt.
Amint arról többször beszámoltunk, az NSZFI elődszervezete, az NFI pályázatain rendszeresen jutottak sokmilliós támogatásokhoz a balliberális holdudvar cégei, médiumai. A fent említett Klubrádió például az előző esztendőkben több mint 15 millió, a Metro újság kiadója 13,5 millió, a Népszavához köthető Diario Kft. négymillió, a Hit Gyülekezete érdekeltségei (a Magyar ATV és az Új Spirit Kft.) pedig mintegy 27 millió forintot kaptak.
Rajtuk kívül a Gyárfás Tamás-féle St. Plusz összesen 102 millió, a Népszabadság 15 millió, a Népszabadságot kiadó Ringier hétmillió, a Népszava korábbi tulajdonosához, Bleuer Istvánhoz köthető ESMA-cégek 14 millió, a 168 Óra című hetilapot kiadó Telegráf Kft. 16 millió, a Mikroszkóp Színpad 12 millió, a Demszky Gábor SZDSZ-es főpolgármester korábbi kampányfőnökeként megismert Bruck Gábor cége, a Sawyer Miller Group pedig 14 millió forintot kapott.
Arról is beszámoltunk, hogy tavaly az akkor még Kiss Péter vezette munkaügyi tárca 26 millió forintot fizetett ki kormány közeli cégeknek "kommunikációs program" címén: a Gazdasági Rádió egyik tulajdonosaként ismert Műsor-Hang Kft. hatmillió, a Primus Népszabadság Média Képviseleti Kft. tizenkétmillió, a Diario Kft. pedig nyolcmillió forintot kapott.
Forrás: www.mno.hu

Eddigi olvasások száma:625

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - fórum - politika - képek - hírek - nemzeti - haza - magyarországon - kultúra - történelem - család
NEM TUDOD? - KÉRDEZD MEG! EGYÜTT MEGVÁLASZOLJUK!!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Adja fel ingyenesen hirdetését az Apró Net oldalán és az hamarosan célba ér!

Vissza az oldal tetejére. - politika - történelem - fórum - hírek - képek - kultúra - magyarországon - haza - nemzeti - család

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

A LEGSZEBB IDÉZETES, INGYEN ELÉRHETŐ FACEBOOKOS HALLOWEEN BORÍTÓKÉPEK!
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Fórum | Főoldal | Alapszabály | Hírek | Weboldal Ajánlása


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Sült hekk, batyus hal és még számtalan recept egy helyen!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Ha weblapkészítés, akkor Blasius Info!




webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu