ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

ISMERJ MEG ÚJ EMBEREKET A KERESZTÉNY RANDIN!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - haza - nemzeti - hírek - történelem - politika - magyarországon - kultúra - fórum - család - képek
BEST OF GYAKORI KÉRDÉSEK KÜLÖNBÖZŐ KATEGÓRIÁKBAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Hirdessen az Apró Net oldalán ingyenesen és apróhirdetése hamarosan célba talál!

Vissza az oldal tetejére. - hírek - fórum - történelem - képek - magyarországon - család - kultúra - politika - haza - nemzeti

FŐOLDAL / HÍREK / Fidesz: drasztikusan drágulnak az élelmiszerek

A Nemzeti Fórum Egyesület pesterzsébeti szervezetének Fidesz: drasztikusan drágulnak az élelmiszerek című cikkének az illusztrációja. - hírek - haza - nemzeti - magyarországon - kultúra - politika - fórum - család - képek - történelem A Fidesz szerint rövidesen 15-40 százalék közötti élelmiszer-áremeléssel kell számolni, amit először a sütőipari, majd pedig a húsipari termékeknél tapasztal a lakosság. A párt szerint ehhez jön még az újabb Gyurcsány-csomag.
Font Sándor fideszes képviselő vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta: a mezőgazdaságot ért negatív hatások eredményeképpen 15-40 százalékos élelmiszer- áremelés várható a következő időszakban. Ez néhány héten belül a sütőipari termékek árának emelésével kezdődik, majd a húsipari termékek árának hasonló mértékű növekedésével folytatódik.
A Fidesz az agrárágazat életképességének megtartása érdekében felszólítja a kormányt, zárolja az 1,8 millió tonna intervenciós gabonatartalékot, adja vissza az agrárágazatnak a korábban elvont 25 milliárd forintot, és még nagyobb összeget tervezzen az öntözési rendszerek fejlesztésére - közölte Font Sándor.
A politikus közölte: a Pénzügyminisztérium tervezési köriratából megállapítható, hogy egy "Gyurcsány-csomag elé néz az oroszág jövőre".
FVM: lesz drágulás
Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) államtitkára Font Sándor megállapításaira reagálva nem cáfolta a szélsőséges időjárás okozta mezőgazdasági károk hatására várható élelmiszer-áremelkedés tényét.
Az MTI kérdésére kifejtette: az állattenyésztők vannak a legnagyobb bajban, ezért az agrárkormányzat minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a bajba került gazdálkodóknak segítsen. Gőgös Zoltán példaként említette: az országban lévő intervenciós gabonakészlet kapcsán javasolták az unió illetékeseinek, hogy azt csak állattenyésztéssel foglalkozó gazdálkodóknak lehessen értékesíteni. A héten erről a témáról várhatóan újabb tárgyalások lesznek Brüsszelben.
Gőgös Zoltán úgy vélte: a növénytermesztőket az állattenyésztőknél kisebb kár fenyegeti a szélsőséges időjárás okozta gondok miatt. Az előbbieket ugyanis a magasabb gabonaárak részben kompenzálhatják elszenvedett veszteségeikért. A növénytermesztőktől ugyanakkor szolidaritást vár el az államtitkár, azt, hogy lehetőleg ne a kereskedőknek, hanem közvetlenül a végfelhasználóknak, azaz az állattenyésztőknek adják el árujukat.
Forrás: www.fn.hu

Eddigi olvasások száma:544

Vissza


ISMERD MEG ŐT IS A KERESZTÉNY RANDIN!

A KERESZTÉNY RANDIN A LEVELEZÉS ÉS A PROFILOK MEGTEKINTÉSE IS INGYENES!


A Blasius Info - Gyakori Kérdések oldalának hirdetése. - politika - fórum - hírek - magyarországon - haza - nemzeti - képek - kultúra - történelem - család
BEST OF GYAKORI KÉRDÉSEK KÜLÖNBÖZŐ KATEGÓRIÁKBAN!
www.gyakorikerdesek.blasiusinfo.hu


ADJA FEL ÖN IS INGYENES HIRDETÉSÉT AZ APRÓ NET OLDALÁN!

Akár elad, akár vesz, az Apró Net oldalán jó helyen jár!

Vissza az oldal tetejére. - kultúra - képek - hírek - politika - fórum - haza - nemzeti - család - magyarországon - történelem

Hogyha Facebook borítóképet keres a Facebook profiljára akkor jó helyen jár. Itt számtalan borítóképet talál!

A LEGSZEBB INGYEN ELÉRHETŐ FACEBOOKOS BORÍTÓKÉPEK
www.facebookboritokepek.blasiusinfo.hu


Képek | Tagjaink | Alapszabály | Főoldal | Hírek


nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Sült hekk, batyus hal és még számtalan recept egy helyen!
  nemzeti - kultúra - fórum - politika - magyarországon - haza - történelem - család
Szellemi Termékeket Fejlesztő és Koordináló Kreatív Szövetség (SzFK)
webmester: Varga Balázs Imre
www.blasiusinfo.hu